Skocz do zawartości

[Odrzucone] Podanie na Początkującego moderatora

Udostępnij

Tomsonek

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: TomSoneK
Imię: Tomasz
Dlaczego ja mam otrzymać rangę Moderatora?: Myślę, że jestem dobrym kandydatem na to stanowisko, ponieważ jestem wystarczająco długo na arenieskilla i wydaje mi się, że jestem godny zaufania, także w każdej wolnej chwili odwiedzam forum oraz jestem zawsze chętny do pomocy.
Doświadczenie w moderowaniu: żadne
Ile czasu poświęcam forum dziennie: Jak najwięcej
Coś o sobie: Jestem Tomasz pochodzę ze śląska chodzę do 2 klasy zawodówki moją pasją jest jeżdżenie na rowerze. Jestem osobą cierpliwą, pomocną.
Co zrobiłeś dla ArenySkilla: Major DRv1, kilkukrotnie pełniłem funkcję admina na serwerach: Drv1, OnlyMirage, 5v5, 2maps, jb, arenki, rt#1 oraz UBT
Kontakt: Steam oraz Discord

Edytowane przez TomSoneK

Serio?? 

Rezygnujesz z ubt, Majora w moment byle by złożyć podanie na moda.. jak dla mnie mega słabe to zachowanie z twojej strony. Szczerze to mniejszy byłby już problem jakbyś z tymi rangami napisał. 

Byłbym w stanie Ci na tak nawet napisać, ale w tej sytuacji jestem zdecydowanie na NIE.

• Haha! 3

Na Tak 

Ogarnięte osoba, ze sporym doświadczeniem, która nigdy nie sprawiła żadnych problemów. 

Dlaczego zrezygnowała z rangi majora?

Dlatego, że całkowicie przestała grać na serwerze, co nie zmienia faktu, że dalej interesuje się areną i jest osobą bardzo aktywną na forum.

28 minut temu, RuteK napisał:

Serio?? 

Rezygnujesz z ubt, Majora w moment byle by złożyć podanie na moda.. jak dla mnie mega słabe to zachowanie z twojej strony. Szczerze to mniejszy byłby już problem jakbyś z tymi rangami napisał. 

Byłbym w stanie Ci na tak nawet napisać, ale w tej sytuacji jestem zdecydowanie na NIE.

Ale ty też zrezygnowałeś z majora?!!?!?!?

Na Tak

+ogar
+wiek
+aktywność 

23 minuty temu, #$Monster$# napisał:

na nie glupie zachowanie rezygnowac z m@ i ubt zeby pisac na moda

39 minut temu, RuteK napisał:

Serio?? 

Może nie ma czasu na grę? I dlatego zrezygnował z rang ubt major? 

+miły 

+pomocny 

+ogarnięty 

Na Tak

• Moderator
51 minut temu, RuteK napisał:

Serio?? 

Na pewno mądrzejsze niż branie 2x M@, żeby rezygnować po 1/2 miesiącach?

Na tak
+chęci
+umie w forum
+zaufany

• Lubię to! 1

Godzinę temu, rajek1908 napisał:
1 godzinę temu, #$Monster$# napisał:

na nie glupie zachowanie rezygnowac z m@ i ubt zeby pisac na moda

2 godziny temu, RuteK napisał:

Serio?? 

Może nie ma czasu na grę? I dlatego zrezygnował z rang ubt major? 

+zaufany

+aktywny

+ma fajnego psa

+ogarnięty

+miły

+obiektywny

+doświadczenie na AS

Zmarnowałeś potencjał drv1, dawałem Ci pomysły, które można było wykorzystać typu zmiana lvl, balans klas;przedmiotów. Na ten moment tylko głupi, bądź pełna ambicji osoba by się podjęła wzięcia go.
UBT posiadałeś lekko ponad dwa miesiące, z modem również by tak było?
nie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności