Skocz do zawartości

[Przyjęte] Podanko :v

Udostępnij

Lucy

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Asko
Imię: Oskar
Dlaczego ja mam otrzymać rangę UBT?: Jestem osobą raczej ogarniętą (nie zawsze, ale częściej jestem ogarnięty niż nie). Obecnie posiadam admina na serwerze JailBreak, więc znam jego społeczność . Dzięki temu będzie mi łatwiej ocenić na jakie kary zasługują gracze (raczej większość skarg jest z JB, niż z innych serwerów).  Kilka razy pomogłem osobom z obecnego UBT ocenić demka oraz proponowałem kary, jakie powinni otrzymać grający na serwerze. Uważam, że dałbym radę w owej roli oraz chciałbym pomóc obecnemu UBT w pracy, której jest dużo. 
Doświadczenie w ocenianiu demek: Jakieś tam jest. Często dostaje demka do oglądania więc jakieś tam jest. :v
Jak długo gram w CS:GO?: 5 lat 
Ile czasu poświęcam forum dziennie: 3h/4h
Znajomość SM: 5/10
Link do profilu steam: *klik*
Kontakt: Discord (Askoo#1499), Forum, Steam, Ts

:pepeLove:

• Haha! 5

42 minuty temu, Asko napisał:

Jestem osobą raczej ogarniętą (nie zawsze, ale częściej jestem ogarnięty niż nie)

Obecnie posiadam admina na serwerze JailBreak, więc znam jego społeczność

Uważam, że dałbym radę w owej roli oraz chciałbym pomóc obecnemu UBT w pracy, której jest dużo. 

Doświadczenie w ocenianiu demek: Jakieś tam jest. Często dostaje demka do oglądania więc jakieś tam jest. :v

Jesteś raczej ogarnięty, a nie do końca.

Posiadasz admina na JB a co ze skargami z innych serwerów? Potrafisz coś po za tym?
Dalej ponawiam pytanie co ze znajomością regulaminów spoza JB.
Jakieś doświadczenie, daj nam jakieś rozpiski demek. Jest sporo skarg to się rozpisz [nie nadanie kar].

Na nie.

• Lubię to! 1

8 godzin temu, uSzanowankoo napisał:

Jakieś doświadczenie, daj nam jakieś rozpiski demek. Jest sporo skarg to się rozpisz [nie nadanie kar].

Ależ proszę bardzo:

Spoiler

25:32 - Rozpoczyna się zabawa "Chowany"
26:36 - Bekashi, któremu zostało mało hp z początku rundy strzela, aby zginąć
26:53 - Bałtoś na chwilę zatrzymuje się i wcelowywuje na górę wody, gdzie zabija pierwszego gracza
28:30 - Bałtoś sprawdza labirynt na, którym był chowający się. Nie wchodzi tam gdzie on jest. Zostawia labirynt i wchodzi do secreta.
28:50 - Wchodzi na "kolorki" za boiskiem piłki nożnej/koszykówki. Z tego samego pomieszczenia wychodził Wiśnia Bakajoko, który powiedział na voicechatcie, że go nie zabije.
29:30 - Bałtoś pyta się czy ktoś sprawdzał wejście do secreta od stony GunRoom'a.Po chwili włączają się "podpowiedzi dla ct".
29:50 - Zabija tam 3 osoby.
30:15 - Koniec zabawy "Chowany". Według mnie infa tam nie było, ale ta pierwsza akcja była SUS. Ale raczej ban nie słuszny.

Wspomnę, że ty również nie grałeś na jail`u/dr, a ubt dostałeś.

//
Posiada sporo czasu, jeden z bardziej ogarniających adminów. Sprawdzał demka podsyłane mu na pw przez graczy, także doświadczenie posiada.
Co prawda dużo bardziej za przyjęciem osoby zajmującej się hns z racji iż w ubt takowej brakuje, natomiast jestem na tak.

• Haha! 1

Na tak :D
+ pracowity
+ lubi se demko obejrzec
+ lubi se demko obejrzec x2
+ lubi se demko obejrzec x3

+ zna regulaminy chyba przynajmniej z jb xd

+ aktywny

+ przyda sie aktywny ubt co zrobi kilka skarg w dzien

+ lubi nie wychodzic z domu

+ idzie spac o 21 :D
+ ogarniasz chyba

+ staż na serwerowni

+ SourceMod

+ lubi se dac muta duzo minut

+ doświadczenie w ogladaniu demek, wie gdzie co powinien zrobic

+/- wiek

+ nie lubi ostrzeżeń

- lubi blitzcranka na supporcie

- lubi dac muta 

- lubi dac gaga

- lubi dac bana

- lubi dac silence

- lubi dac ctbana

• Smutne. 2
  • Haha! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności