Jasiok Opublikowano 13 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2022 Nick : ★Jasiok★Imię : JanWiek : 15Dlaczego ja mam otrzymać rangę UBT? : Dlaczego ja powinienem zostać UBT? Myślę, że jestem odpowiednim kandydatem, ponieważ ogarniam SourceModa. Miałem też admina na serwerach areny : - admin JB (aktualnie nie mam) - admin DRv1 (aktualnie nie mam) Dzięki tym rangą mam doświadczenie w adminowaniu. Czasami oceniałem demka, które mi podsyłali gracze Jailbreak'a (JB). Ogarniam regulamin UBT. Jestem osobą asertywną, pracowitą i bez problemową. Przez ostatni czas ogarnąłem zachowanie. Myślę, że w roli UBT dobrze bym się odnalazł.Doświadczenie w ocenianiu demek : Miałem admina na serwerze Jailbreak (JB) dostawałem czasami demka do obejrzenia na pv na steamie to oglądałem, ocena : 8,5/10.Jak długo gram w CS:GO? : 3 lata.Ile czasu poświęcam forum dziennie : 30 minut max ale wchodzę tak co jakiś czas i patrzę różne podania na admina oraz skargi itd.Znajomość SM : 5/10.Link do profilu steam : https://steamcommunity.com/id/Jasiokkk/Kontakt : discord, teamspeak, forum, steam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 13 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2022 (edytowane) Nie -nie ogarniasz -3iq -uzywasz modulatora Edytowane 13 Stycznia 2022 przez #$Monster$# Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrettyPrettyElegantHi Opublikowano 13 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2022 nie powinnies zostac ubt JP JASIOK!!!! 1 1 Należy uargumentować swoje stanowisko, spam. Przez bartaz, 13 Stycznia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokonek Opublikowano 13 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2022 -prawdopodobnie modulator głosu, głos masz strasznie nienaturalny -dostałeś degrada za liczne nieobecności na jb co świadczy o twoim nieodpowiedzialnym rozplanowywaniu czasu oraz nieodpowiedzialnym zachowaniu które według mnie dalej się nie zmieniło (już nie wspominając o degradzie na drv1 za brak aktywności) Jak dla mnie powinieneś chwilę poczekać, złóż podanie za rok jeśli ci tak zależy.Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 14 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2022 Na nie dziecko nie ogar -zachowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomsonek Opublikowano 14 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2022 Na nie -zachowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 14 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2022 nie XDDDDDDDD -wiek -modulator -zachowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek Opublikowano 14 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2022 nie -zachowanie -nie ogarniasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makson Opublikowano 14 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2022 Wystarczy mi ze znam cie z innej serwerowni wiec moge ocenić: - odkąd wbiłeś na arenę używasz modulatora i wiem dokładnie jaki masz głos - na innej serwerowni miałeś admina gdy ja go również posiadałem i byłeś kompletnym nie ogarnem a szczególnie dlatego ze nie umiałeś używać komend tylko banowales/mutowales itd przez sm_admin a w dodatku zbanowales mnie permamentie wiedząc ze mam admina (było to około pół roku temu) XDDDD - nie ogarniasz - straszny toxic - nie znasz kompletnie Source moda i kłamiesz z jakiego skalą Myślę że podsumowałem Na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 14 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2022 12 godzin temu, Jasiok napisał: Myślę, że jestem odpowiednim kandydatem To chyba się nie zgadzamy Na nie - Strasznie dziwne zachowanie czasami, - Wiek, - Podanie pod kolor, - Podanie napisane kolorem, który ciężko się czyta [przynajmniej mi], - Degrady / Rezygnacje, - 41 commsów, - 6 banów [w tym podawanie informacji na komunikatorze poza serwerem] Już mieliśmy osoby na tej randze, co nic nie robiły. Dajmy się wykazać bardziej aktywnym i doświadczonym graczom na naszej sieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Australia Opublikowano 15 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2022 Na nie wyjebqny z admina za bycie nieodpowiedzialnym mentalne dno Nienaturalny glos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 22 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2022 Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi