Skocz do zawartości

[Rozwiązane] Zresetowany StatTrak

Udostępnij

Karczmi

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć, wczoraj trochę mi się nudziło i pomyślałem, że dołącze na serwer Only Mirage i chwilę sobie pogram.
Na sam początek mocno się zdziwiłem, że nie miałem ustawionych moich skinów do broni jak i do mojego noża, którym grałem w tamtym czasie.
Wpisałem /ws, ustawiłem skiny do broni i włączyłem StatTrak. Po włączeniu stattracka okazało się, że wszystkie zabójstwa, które zostały tam nabite,

zostały zresetowane. Na nożu miałem ponad 3 tysiące zabójstw, a na ak-47 ponad 5 tysięcy.

Rangę na serwerze oczywiście mam. Posiadam zakupionego SVIP-a na zawszę na JailBreak, jak i VIP-a na zawszę na Only Mirage.

Czy jest jakakolwiek możliwość, aby przywrócić mój stattrak, oraz czym może być spowodowane zresetowanie stattracka?

*Mowa o serwerowym stattraku.*

• WOW MEGA! 1

• 3 miesiące temu...
  • Administrator Forum

Twoje preferencje z pluginu Weapon Skins (w tym ilość zabójstw na StatTraku) zapisywane są lokalnie, na twoim komputerze.

Jeśli nagle się zresetowały, to znaczy że w jakiś sposób plik na twoim komputerze został usunięty lub nastąpiło nadpisanie w nim informacji o stanie twojego licznika StatTrak.

Niestety nic z tym nie da się zrobić.

Sprawa została wyjaśniona.
  • Lubię to! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności