Karczmi Opublikowano 27 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 Cześć, wczoraj trochę mi się nudziło i pomyślałem, że dołącze na serwer Only Mirage i chwilę sobie pogram. Na sam początek mocno się zdziwiłem, że nie miałem ustawionych moich skinów do broni jak i do mojego noża, którym grałem w tamtym czasie. Wpisałem /ws, ustawiłem skiny do broni i włączyłem StatTrak. Po włączeniu stattracka okazało się, że wszystkie zabójstwa, które zostały tam nabite, zostały zresetowane. Na nożu miałem ponad 3 tysiące zabójstw, a na ak-47 ponad 5 tysięcy. Rangę na serwerze oczywiście mam. Posiadam zakupionego SVIP-a na zawszę na JailBreak, jak i VIP-a na zawszę na Only Mirage. Czy jest jakakolwiek możliwość, aby przywrócić mój stattrak, oraz czym może być spowodowane zresetowanie stattracka?*Mowa o serwerowym stattraku.* 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 27 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 Niestety kiedyś pisałem o tym z naszym ukochanym właścicielem serwera i niestety nie da się przywrócić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Forum Tomgra Opublikowano 29 Marca 2022 Administrator Forum Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2022 Twoje preferencje z pluginu Weapon Skins (w tym ilość zabójstw na StatTraku) zapisywane są lokalnie, na twoim komputerze. Jeśli nagle się zresetowały, to znaczy że w jakiś sposób plik na twoim komputerze został usunięty lub nastąpiło nadpisanie w nim informacji o stanie twojego licznika StatTrak. Niestety nic z tym nie da się zrobić. Sprawa została wyjaśniona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi