Skocz do zawartości

[Odrzucone] Propozycja

Udostępnij

Nixyy

Rekomendowane odpowiedzi

Moja 2 propozycja jest taka aby wyłączyć opcję która powoduje że gracze nie mogę przez siebie przenikać, ja rozumiem serwery są odwzorowaniem prawdziwych mm'ów ale nie raz zdarzyła mi się taka sytuacja że przez blokowanie innego gracza zabito mnie,  pewnie nie tylko ja tak miałem. Wydaje mi się że wyłączenie tej opcji było by dobrym pomysłem a w zamian dodać to że można na siebie wchodzić i się boostować. Jeszcze dodam  gram na serwerze z 3h a wydarzył się taki incydent iż gracze osądzali mnie o cheaty i specjalnie blokowali...irytujące. Proszę rozważcie moją propozycję, miłych spokojnych i szczęśliwych świąt dla tych co czytają <3<3<3 

Edytowane przez Sajrus

Ja nie mówię aby całkowicie to wyłączyć, ale aby nie można było się blokować tylko cały czas było dostępne przenikanie przez siebie. Wiem że było tak na jakimś serwerze że gracze mogli przenikać przez siebie a jednocześnie były dostępne boosty i runboosty

EDIT: Gram na serwerze i zaczęła się kłótnia o blokowanie, jeden gracz zblokował drugiego. 

Edytowane przez Sajrus

Byłem majorem przez pół roku na Mirage i nigdy nie miałem problemu z tym. Dodatkowo nigdy nie użyłem przez ten czas !noblocka.
Może całkowicie zmienić działanie, gdyż przestaną działać różnego boosty [np na short] czy runboosty [np na midzie] jak napisał @ asaso

Były też głosy na temat usunięcia noblock'a, więc ta twoja propozycja wydaje się absurdalna.

2 godziny temu, uSzanowankoo napisał:

Byłem majorem przez pół roku na Mirage i nigdy nie miałem problemu z tym. Dodatkowo nigdy nie użyłem przez ten czas !noblocka.

Dlatego też ciężej było Ci dostrzec takową rzecz, gracz wyleciałby z banem za blokowanie.

Osobiście jestem na nie. Wszelkiego rodzaju boost`y są istotne, a takowe sytuacje zbyt często się nie zdarzają. Co najwyżej można podnieść czas bana, za takową czynność.

Jest plugin, który umożliwia przenikanie przez graczy, przy jednoczesnej możliwości boosta i o to chodzi koledze w propozycji ... :pepeL:

Jeżeli jeden gracz kuca, a drugi na niego wskakuje- oboje stają się wobec siebie bryłą stałą. W innych przypadkach gracze przenikają przez siebie. Działa to automatycznie i nie trzeba nic klikać.

:yes:

6 godzin temu, SK4N3R napisał:

Jeżeli jeden gracz kuca, a drugi na niego wskakuje- oboje stają się wobec siebie bryłą stałą. W innych przypadkach gracze przenikają przez siebie. Działa to automatycznie i nie trzeba nic klikać.

Jeszcze ciekawe jak dobrze wykryś siedzenie na głowie, a przechodzenie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności