Koncu Opublikowano 16 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 (edytowane) Propozycja to: Nowa ranga Treść: Dodać nową rangę na forum "Administrator", możecie podawać własne propozycję niżej. Co miałaby ta ranga? Wszystko co aktualny: -Moderator -Opiekun Serwera ( na każdym serwerze) + -Mógłby rozpatrzać skargi na wszystkie rangi oprócz na Właścicieli (żeby czarni mieli więcej luzu) -Dostęp do sprzedawania usług ( do ustalenia) -Możliwość przyjmowania podań na UBT/ACT itp. ( do ustalenia) Możecie podawać propozycję co ma mieć niżej. Ps. @ Yamakashi Edytowane 16 Marca 2019 przez Koncu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 16 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 Ja osobiście jestem na nie, nie uważam to za dobry pomysł. PS. Jakby miało to ewentualnie powstać, to pod nazwą Head Admin zamiast Administrator, aby nie myliło się z Adminami serwerów itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
desza Opublikowano 16 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 (edytowane) Jestem za. Dzięki takiej osobie ( @Yamakashi ) właściciele będą mieli mniej do roboty. Edytowane 16 Marca 2019 przez Deshayiere Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony Avgariat Opublikowano 16 Marca 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 W tej chwili nie ma osoby, której bym zaufał z tak rozległymi uprawnieniami. Ponadto wraz z wejściem nowego regulaminu, dostęp do przetwarzania danych będzie mocno ograniczony. W rezultacie na chwilę obecną ranga nie ma większego sensu. Sprawa została wyjaśniona. 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi