DOMINO Opublikowano 29 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2021 Propozycja to: Usunięcie dodatkowej grawitacji z VIPA/SVIPA/Gangu Treść: Często na serwerze słyszy się że jest to serwer p2w głównie przez VIPÓW/SVIPÓW, którzy np skaczą po głowach. (lub nad głowami) Porównując skok "nowego gracza" do skoku vipa/svipa/gangu można ocenić je +- do 1:1.5 a z gangiem podchodzi już do 1:2 Myślę że jest to zbyt "op" wobec graczy bez v/sv/g Do tego dodać można "psujacą się" tę grawitacje (szansę na stracenie jej) po wejściu na drabinkę Proponuję usunąć grawitację na np tydzień-dwa i sprawdzić reakcję graczy W zamian proponuję zwiększenie mnożnika otrzymywanych kredytów dla vipów/svipów oraz/i dodanie szansy na otrzymanie granatu odrzucającego a dla Gangów np jeszcze większą szansę na otrzymanie go. Może macie lepsze pomysły co do propozycji, dajcie znać BAJO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ferdek Opublikowano 29 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2021 Ogólnie co do samej propozycji jestem pozytywnie nastawiony. Nie raz gracze skarżyli się, że serwer jest p2w i po chwili wychodzili. Wydaję mi się, że może to nawet zwiększyć aktywność świeżych graczy. Pomysł z otrzymywaniem większej ilości kredytów + granatu odrzucającego jak najbardziej popieram. Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 29 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2021 NIEEEEE NIE PO TO KUPYWALEM SVIPA ZEBY TERAZ MI GRAWITKE JADŁO EOOOO 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esper Opublikowano 29 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2021 Osobiście wolałem jak nie było grawitacji więc na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 29 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2021 Na tak, po za tym często grawitacja się buguje na drabinkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek Opublikowano 29 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2021 Na tak, z większą przyjemnością będzie się chciało grać na serwerze. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wrobel Opublikowano 29 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2021 Na tak! Może wkoncu będzie max graczy na HNS, duże ułatwienie dla nowych gracz Buguje się na drabinach często Przyda się odrobina nowości 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiu_HACKER Opublikowano 30 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2021 Na tak dałeś z siebie 30% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuchyBiceps Opublikowano 30 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2021 Już sam VIP jest zbyt OP według mnie, są mapy gdzie szukający bez VIP itd. ma marne szanse na złapanie gracza z VIPem. Serwer polega na chowaniu się a koniec końców jest to zabawa w berka Do zmiany to w ch** 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niequerq Opublikowano 30 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2021 (edytowane) Jestem na tak. +Powinno to w jakiś sposób zbalansować serwer. +Ograniczy to wchodzenie na tekstury dla części map. +Zlikwiduje problem z bugująca się na drabinie grawitacją. Jeżeli chodzi o usunięcie z gangu to zwrot kredytów i może jakiś flash do kupienia? Edytowane 30 Listopada 2021 przez QuerQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goral Opublikowano 30 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2021 Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drzymsoon Opublikowano 30 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2021 Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makson Opublikowano 30 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2021 na tak jedynie z powodu ze sie buguje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seksiakv3 Opublikowano 30 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2021 jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracu Opublikowano 30 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2021 (edytowane) Na -To po co ktoś kupował VIPA/SVIPA -Jedynie można ją zmniejszyć bo rzeczywiście jest troche za duża Edytowane 30 Listopada 2021 przez Gracu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felik Opublikowano 2 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2021 Jestem za usunięciem grawitki oraz 2x skokiem bo 2x skok tak czy siak bedzie dalej op. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heniohamulec Opublikowano 3 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2021 Na 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 4 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2021 Propozycja została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi