Skocz do zawartości

[Odrzucone] pozycja buntu

Udostępnij

naiz

Rekomendowane odpowiedzi

Propozycja: Maksymalny czas trwania pozycji buntu
Treść: Proponuję dodać do regulaminu podpunkt odnośnie pozycji buntu, często jest ona używana przy buntach, natomiast męczące jest trzymanie "ctrl" przez +60sec co rundę, dlatego chciałem się dowiedzieć co o tym sądzicie.

A wystarczy czytać moje cudowne 

Poradniki

alias duck_t "duck_on"
alias duck_on "alias duck_t duck_off; +duck"
alias duck_off "alias duck_t duCk_on; -duck"
bind "klawisz" "duck_t" - włącza kucnij przytrzymaj (wymaga wklejenia do pliku autoexec.cfg, przydatne do pozycji buntu i kucnij przytrzymaj do odwołania)

ale i tak na tak

• Moderator
1 godzinę temu, Australia napisał:

A wystarczy czytać moje cudowne 

Poradniki

alias duck_t "duck_on"
alias duck_on "alias duck_t duck_off; +duck"
alias duck_off "alias duck_t duCk_on; -duck"
bind "klawisz" "duck_t" - włącza kucnij przytrzymaj (wymaga wklejenia do pliku autoexec.cfg, przydatne do pozycji buntu i kucnij przytrzymaj do odwołania

Tak, z chęcią chcę stracić kolejny guzik na bindy z JB. Z chęcią na MMie będę ich używał :33

Co do propozycji, proponuję 40sekund, a po tym czasie bez polecenia jest bezruch. Szanujmy się Warden bez powodu, zazwyczaj jej nie daje, a nie można go pilnować z zegarkiem na ręku. 

Ewentualnie można usunąć zapis o kucaniu w pozycji buntu, co też problem rozwiąże. Patrzysz się w dół z totalnym bezruchem :vv

Na tak^

Edytowane przez xdar1uNqq
  • Lubię to! 1

Dodanie maksymalnego czasu pozycji buntu to nienajlepszy pomysł.

- osoby, szczególnie młodsze, nie mają poczucia czasu (jeden wstanie po 27 sekundach, drugi po 32 ... w tym samym momencie CT może być przekonane, że minęło dopiero 25 sekund). zaczną się niepotrzebne FK tak jak to było przy odliczaniu poleceń, kiedy gracze kłócili się o 1 sekundę.

- jeżeli minie czas pozycji buntu, dam bezruch a następnie powtorzę pozycję buntu- będzie ona uznawana za nieważną?

Można usunąć kucnij przytrzymaj z pozycji buntu (tak jak to dariun napisał), ale ja bym zostawił tak jak jest* (przez ponad 3 lata gry na JB nie pamiętam, żebym narzekał na trzymanie przycisku przez dłuższą chwilę)

Jeżeli dodacie maksymalny czas do pozycji buntu, to do nakazu kucnij przytrzymaj/ kucania/ skakania do odwołania też?

Edytowane przez SK4N3R

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności