Koncu Opublikowano 16 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 Nick: @ Koncu Nick oskarżonego: @ NTM Serwer:Forum Opis sytuacji: Nieaktywny, po długim czasie rozpatruje demka, a ACT powinien je rozpatrywać w przeciągu 48h, ponieważ to są bany na zawsze, a nie na kilka godzin. Dowody: Tutaj zareagował dopiero po 5 dniach - Tutaj nawet nie raczył rozpatrzeć i @ Dank musiał sam to zrobić - Tutaj @ Yamakashimusiał go oznaczyć, aby rozpatrzył (ale i tak to trochę zajęło)- Tutaj trzeba było czekać 3dni, a w dodatku według mnie @Boruśnie posiadał czitów, tylko tryhardował (możecie obejrzeć i przeanalizować) - Jest masa innych takich samych sytuacji, ale nie będę wykopywał z połowy lutego, wyciągnijcie konsekwencje, składał tyle podań dostał szanse i dupa. Ps. Jakby ktoś chciał coś dorzucić do tej skargi to dorzucajcie. 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NTM Opublikowano 16 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 (edytowane) 8. Odwołanie od bana permanentnego z powodem czitujesz może zastać rozpatrzone do 7dni od otrzymania bana. Ostatnim czasem rzeczywiście zaniedbałem obowiązki ACT, lecz nie miałem nawet czasu żeby odpalić PC. Od następnego tygodnia wszystko będzie jak dawniej. Odwołanie, które napisał @Boruśzostało dobrze ocenione. Moją decyzję podziela również @ Mr.White 52 minuty temu, Koncu napisał: Jest masa innych takich samych sytuacji, ale nie będę wykopywał z połowy lutego Tylko te 3 zgłoszenia, leżały dłużej niż pozostałe. Nie pisałem nieobecności ponieważ wiedziałem że do 7 dni rozpatrze te odwołania. Edytowane 16 Marca 2019 przez NTM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 16 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 Jeśli chodzi o to odwołanie od borusia to były częste momenty gdzie nie sprawdzał miejscówek, a jeśli ktoś tam stał to się zatrzymywał i leciał w inną stronę, wcelowywał się w to miejsce itp. Więc potwierdzam to co napisał @ NTM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi