Skocz do zawartości

[Rozwiązane] Przedmiotowe traktowanie

Udostępnij

naiz

Rekomendowane odpowiedzi

Propozycja: Dodanie do regulaminu punktu o przedmiotowym traktowaniu kobiet.
Treść: Proponuję dodać takowy punkt do regulaminu, ponieważ gdy zjawi się płeć przeciwna na serwerze, to dzieje się zwierzyniec. Na serwerze w tym czasie odbywa się "stulejarstwo" oraz "simpowanie", co jest żenujące.

Edytowane przez naiz
  • Lubię to! 1

8 minut temu, Avgariat napisał:

Mogę prosić o przykład? Nie do końca rozumiem, co nie kwalifikuje się pod punkt 6 zakazów z regulaminu serwerów.

"Zakaz obrażania, wyśmiewania innych graczy, upokarzania lub nękania płci przeciwnych oraz innych grup społecznych." - chyba to będzie dobre :v

Edytowane przez Rastafari

20 minut temu, Avgariat napisał:

Mogę prosić o przykład? Nie do końca rozumiem, co nie kwalifikuje się pod punkt 6 zakazów z regulaminu serwerów.

W mojej opinii jest inna definicja wyzywania, aniżeli próba tworzenia konwersacji z kobietą, która na twoją wypowiedz Cię zlewa, bądź wyzywa, ponieważ jest to dla niej żenujące oraz obleśne, gdy słyszy to parę razy po wejściu na serwer.

Przyklad zachowania?

hejka dupeczkqa, co robisz dzis wieczorem?

Czy po usłyszeniu tak płytkiego oraz żenującego tekstu pare razy dziennie  będzie się jej chciało grać na takowym serwerze?

Jakis czas temu były darmowe vipy dla kobiet, wydaje mi się, że lepszym rozwiązaniem będzie pozbawienie możliwości takowych wypowiedzi przez tzw. „Stuleje”.

Edytowane przez naiz

• Zasłużony
7 minut temu, naiz napisał:

hejka dupeczkqa, co robisz dzis wieczorem?

Według mnie takie zdanie klasyfikuje się do obrażania/wyśmiewania. Jest to obraza przez brak szacunku. Także jeżeli nie ma bardziej odchodzących od tego zachowań, to nie widzę przeciwskazań, żeby nakładać kary bazując na obecnym regulaminie. Wszystko zależy od interpretacji obowiązującego prawa.

• Lubię to! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności