Moderator xdar1uNqq Opublikowano 8 Listopada 2021 Moderator Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 Nick: xdar1uNqqWiek: 17Imię: DariuszDlaczego ja mam otrzymać rangę UBT?: Miałem tę rangę, ale ją straciłem, mimo wszystko dalej oglądałem skargi/odwołania, więc na rangę nie lecę. Żałuje paru decyzji, ale chcę wrócić i dalej wykonywać prace UBTka. W tamtym czasie pokazałem, że nie faworyzuje kolegów m.in ban igonny. Teoretycznie range redaktora dostałem z warunkiem i skoro Avgariat nie miał mi nic do powiedzienia to, chyba, wykorzystałem szansę od niego. Niby aktualne UBT sobie radzi z uwagi na Naiza, ale skoro jest opcja na trzymanie "zgranej ekipy" to czemu nie. Chciałbym po prostu dostać swoistą ostatnią szansę w randzę, która była dla mnie najlepsza. Doświadczenie w ocenianiu demek: Posada UBTka Jak długo gram w CS:GO?: 6 latIle czasu poświęcam forum dziennie: SporoZnajomość SM: 5Link do profilu steam: SteamKontakt: Forum/Steam^ 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 8 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 na tak +doswiadczenie +pomocna osoba +poterzny dariunek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Australia Opublikowano 8 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 Naiz dostał szanse na rehabilitacje, xundarowi tez się należy poza tym przez jakiś czas miał podziemnego ubt i był w tym dobry #freexdar Spoiler Dla formalności na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 8 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 Na tak ogar checi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 8 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 Skoro naiz otrzymał możliwość poprawy to nie widzę problemu byś i ty nie dostał takowej szansy. + Doświadczenie + Staż + Rywalizacja z naizem o demka + Zawsze szybko rozwiązywałeś skargi Na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferber Opublikowano 8 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 ta doświadczenie ogarnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Forum Tomgra Opublikowano 8 Listopada 2021 Administrator Forum Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 (edytowane) +aktywność, +zaangażowanie w życie forum, +poprzednio jako UBT duże zaangażowanie w wykonywaną pracę, +doświadczenie, +pod tymi ^ względami najlepszy kandydat, -zachowanie na CB, -ciągłe prowokowanie, smarowanie błotem i podważanie autorytetu Bonia na CB; Uważam, że członek UBT, czy też kandydat na to stanowisko nie powinien wchodzić w publiczne konflikty z właścicielem sieci (bez znaczenia jest to, czy ma on rację, czy nie) Niestety ale, jestem na nie Edytowane 8 Listopada 2021 przez Tomgra 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diamont Opublikowano 8 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 Tak +doświadczenie +pomocny +nie ma co robi i ogląda tylko demka +sprawiedliwy +😎 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bakajoko Opublikowano 8 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 na tak +aktywność +zaangażowanie +doświadczenie #FREEDARIUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 8 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 ogarniety wiek tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asaso Opublikowano 8 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 tak wiek dariusz doswiadczenie ubt ale bez kolorka obaj dobrze wiemy że ci nie da Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceOne Opublikowano 8 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 na nie jaka tam druga szansa, jedyna ranga jaka powinna sie znajdywac w twojej kolekcji to zbanowany -nieogar 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikus Opublikowano 9 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2021 na nie za bardzo wczuty 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killerek Opublikowano 9 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2021 +Ogarnia +dobre rozpisywanie demek -kłotnie na chatboxie Na Tak raczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 10 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2021 to samo co w przypadku tomsonka, lepiej dać szanse komuś innemu, gdy i tak nie ma co robic -marna próba „jebania areny” 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supremenie Opublikowano 10 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2021 na tak +ogarnia +wiek +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 10 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2021 Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi