bartaz Opublikowano 7 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2021 (edytowane) Szybka rekrutacja Wymagania: Spoiler Aplikant musi mieć ukończone 15 lat. Aplikant ma obowiązek posiadać mikrofon. Aplikant musi aktywnie grać na serwerze. Aplikant musi posiadać wiedzę (w skali znajomości SM*) na poziomie co najmniej 2/10. Wzór: Spoiler Nick: (Na jakim grasz na serwerach) Wiek: Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.) Jak długo gram w CS:GO?: W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać maksymalnie 3 linki do GT) Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci) Link do profilu Steam: Mikrofon: (Tak/Nie) Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet) Czy przeczytałem regulamin Admina?: Skala znajomości SM: Spoiler 1/10 Umiem posługiwać się sm_admin 2/10 Umiem posługiwać się komendami z sm_admin bez jego pomocy 3/10 Wiem jak działa sourcebans 4/10 Umiem posługiwać się większością komend sourcemod wykraczającymi poza sm_admin oraz komendami innych niestandardowych pluginów serwera 5/10 Umiem posługiwać się komendami sm_rcon równie zręcznie co komendami sourcemod 6/10 Umiem wgrać na serwer plugin, dodać admina i zmodyfikować niektóre części serwera, których nie można wprowadzić w życie bez FTP 7/10 Opanowałem do perfekcji modyfikację serwera poprzez FTP, wliczając : zmiany w plikach cfg, phares; ustawianie cvarów, modułów; innych zmian plików by plugin działał należycie 8/10 Potrafię pisać własne pluginy na podstawowym poziomie 9/10 Potrafię pisać własne pluginy na średnim poziomie z użyciem dwuwymiarowych tablic, enum struct'a, native czy użyciem define (#define, #ifdef, #elif) 10/10 Potrafię pisać własne pluginy na wyższym poziomie z użyciem trójwymiarowch tablic, datapack'a czy keyvalues bez zaglądania w bibliotekę sourcemod'a Przed złożeniem podania zapoznaj się z: Regulamin adminów Regulamin serwerów Taryfikator banów Regulamin retakes Zapraszam do składania podań! Edytowane 9 Kwietnia 2022 przez Terminator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 11 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2021 (edytowane) Nick: king Wiek: 16 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Na serwie nie ma zadnego admina , a na serwerze gracze sie wyzywaja i przeszkadzaja , łamią nagminnie regulamin i chcialbym temu zapobiec Doświadczenie w adminowaniu: kilka razy admin rt/jb/om obecny act Jak długo gram w CS:GO?: ponad 6lat W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: kiedy mam wolne i mam checi Link GT: obecnestare Znajomość SM: 4 Link do profilu Steam: steam Mikrofon: yep Mutacja głosu: yep Czy przeczytałem regulamin Admina?: yep Edytowane 11 Listopada 2021 przez kingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 23 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2022 Wznawiam szybką rekrutację!Zapraszam do składania podań! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TIKUS Opublikowano 23 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2022 Nick: ♡ TIKUŚ ♡ Wiek: 17 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Chciałbym pomóc w reaktywacji serwera, często na nim grywałem. Zniechęciły mnie toxici i cheaterzy, pragne dorzucić parę rąk do pomocy Major Adminowi. Doświadczenie w adminowaniu: Kiedys cs1.6, csgo nigdy. Jak długo gram w CS:GO?: 4 lata W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 16-23 Link GT: https://www.gametracker.com/player/♡ TIKUŚ ♡/54.38.135.239:30010/ - stary nie umiem znaleźć Znajomość SM: Twarde 3/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199195834591/ Mikrofon: Owszem Mutacja głosu: Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak 1 Odrzucam, brak linku GT Przez bartaz, 24 Kwietnia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 3 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2022 Nick: Grzechu Wiek: 17 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Chcę pomóc serwerowi, ogarniam komendy oraz posiadałem wielokrotnie admina na arenie. Umiem zachować zimną krew jako admin i nie faworyzuje nikogo. Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.) Dosyć spore. Jak długo gram w CS:GO?: 4000h+ W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: wieczornych Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać maksymalnie 3 linki do GT) https://www.gametracker.com/player/Grzechu/54.38.135.239:30020/ Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci)5/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/Ja_Nie_Jestem_SNAX/ Mikrofon: (Tak/Nie) Tak Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet) Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak 1 Przyjęte Przez bartaz, 3 Maja 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wylocik Opublikowano 12 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2022 Nick: (Na jakim grasz na serwerach) smurfikkk Wiek: 17 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) Jestem osoba bezstronną co myślę że jest to kluczowe w posiadaniu takowej rangi, chciałbym pomóc w rozwijaniu serwera, oraz utrzymać porządek na serwerze mam na myśli osoby toksyczne jak i osoby korzystające z wspomagaczy tzw. cheaty a podejrzewam że takich osób jest sporo. Oraz ostatnio zauwazylem ze czesto wchodza osoby na serwer a administracji brak. Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.) 2miesiace adm only mirage na innej sieci / adm jb , R#1 na arenie Jak długo gram w CS:GO?: 2k godzin bedzie ogolnie W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: jest to zalezne od dnia Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać maksymalnie 3 linki do GT)https://www.gametracker.com/player/smurfikkk/54.38.135.239:30020/ (aktywnosc zostanie nabijania od dnia dzisiejszego) Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci) 4/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/smurfikkk/ Mikrofon: (Tak/Nie) tak Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet)tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: tak 1 Przyjęte Przez bartaz, 13 Lipca 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi