Skocz do zawartości

PGL Major Stockholm - Półfinał

Udostępnij

Karczmi

Rekomendowane odpowiedzi

Dzisiejszego dnia, zostają zakończone wszystkie mecze półfinałowe w ramach turnieju PGL Major Stockholm w CSGO! 🔥
Jutro o godzinie 20:00, odbędzie się wielki finał o, aż 1 milion dolarów!

Jeśli oglądałeś dzisiejsze mecze, to co o nich sądzisz?
Jak obstawiasz jutrzejszy finał Natus Vincere vs G2, kto Twoim zdaniem wygra?

Zapraszam do dyskusji 👥

To może ja też coś napiszę od siebie. Liczę na fajny odzew od was, chciałbym tutaj wstawiać coś częściej oraz ożywić ten martwy dział. :pepeOK:

1. Pytanie:
- Odniosę się najpierw do pierwszego meczu (Heroic vs G2)
Był to bardzo wyrównany mecz, Heroic w pewnym momencie na inferno zrobiło comeback i prowadziło wynikiem 15-14. Brakowało im tylko jednej rundy, aby domknąć całą mapę, jak i spotkanie. G2 obudziło się pod koniec mapy, przez co wygrali całe spotkanie awansując do finałów. Bardzo wyrównany mecz! 🔥

- Natus Vincere vs Gambit
Ogromne zaskoczenie, mimo, że Natus Vincere było faworytem, to i tak myślałem, że Gambit pokaże pazur i spotkanie będzie bardzo wyrównane. Ku mojemu zaskoczeniu, było przeciwnie. Dobry mecz od ekipy Natus Vincere!

2. Pytanie:

- Myślę, że dzisiejsze spotkanie, które odbędzie się o godzinie 20:00, wygra Natus Vincere. Top 1 świata, względem rankingu HLTV, świetne pokazanie się na majorze, s1mple na czele, dobre wyniki przed rozpoczęciem majora. To nie może się inaczej zakończyć. 🔥

Edytowane przez Karczmi

• Tomgra zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności