Karczmi Opublikowano 6 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2021 Dzisiejszego dnia, zostają zakończone wszystkie mecze półfinałowe w ramach turnieju PGL Major Stockholm w CSGO! 🔥 Jutro o godzinie 20:00, odbędzie się wielki finał o, aż 1 milion dolarów! Jeśli oglądałeś dzisiejsze mecze, to co o nich sądzisz? Jak obstawiasz jutrzejszy finał Natus Vincere vs G2, kto Twoim zdaniem wygra? Zapraszam do dyskusji 👥 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Australia Opublikowano 6 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2021 Simple zrobi niezły młyn i navi wygra (jak nie wygrają to nikt nie będzie miał dobrze pickema) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 6 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2021 Skoro nie obstawiam, nie obserwuje meczy - moim zdaniem wygra G2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killerek Opublikowano 7 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2021 (edytowane) Sercem za G2 ale mysle ze bedzie ciekawy mecz, poniewaz 2 dobre teamy Edytowane 7 Listopada 2021 przez Killerek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczmi Opublikowano 7 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2021 (edytowane) To może ja też coś napiszę od siebie. Liczę na fajny odzew od was, chciałbym tutaj wstawiać coś częściej oraz ożywić ten martwy dział. 1. Pytanie: - Odniosę się najpierw do pierwszego meczu (Heroic vs G2) Był to bardzo wyrównany mecz, Heroic w pewnym momencie na inferno zrobiło comeback i prowadziło wynikiem 15-14. Brakowało im tylko jednej rundy, aby domknąć całą mapę, jak i spotkanie. G2 obudziło się pod koniec mapy, przez co wygrali całe spotkanie awansując do finałów. Bardzo wyrównany mecz! 🔥 - Natus Vincere vs Gambit Ogromne zaskoczenie, mimo, że Natus Vincere było faworytem, to i tak myślałem, że Gambit pokaże pazur i spotkanie będzie bardzo wyrównane. Ku mojemu zaskoczeniu, było przeciwnie. Dobry mecz od ekipy Natus Vincere! 2. Pytanie: - Myślę, że dzisiejsze spotkanie, które odbędzie się o godzinie 20:00, wygra Natus Vincere. Top 1 świata, względem rankingu HLTV, świetne pokazanie się na majorze, s1mple na czele, dobre wyniki przed rozpoczęciem majora. To nie może się inaczej zakończyć. 🔥 Edytowane 7 Listopada 2021 przez Karczmi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 7 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2021 Myślę że navi wygrają ale i tak G2 górą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 7 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2021 navi wygra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi