Nikt Opublikowano 13 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2019 Nick: ✔★ENAPOKAZ✔ Arenaskilla.pl Wiek: 14 prawie 15 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Chcę pomagać innym adminom, a także pilnować graczy, aby nie łamali regulaminu. Doświadczenie w adminowaniu: Jestem aktualnie adminem na drv1 Jak długo gram w CS:GO?: 4lata W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Od 15 do 18 Link GT: https://www.gametracker.com/player/✔★ENAPOKAZ✔ ArenaSkilla.pl/185.30.124.110:30040/ Znajomość SM: 5/10 Link do profilu Steam:https://steamcommunity.com/id/LubiePlackiZIEMNIACZANEXD/ Mikrofon: Tak Czy przeczytałeś regulamin Admina?: Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikt Opublikowano 13 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2019 (edytowane) wiem że mam słabą aktywność ale poprawię. Edytowane 13 Marca 2019 przez ✔★ENAPOKAZ✔ ArenaSkilla.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 13 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2019 jak wiesz że słaba to popraw 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koncu Opublikowano 13 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2019 Na dr nie ma problemów, na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
★♥Borsuk♥★#Kocham<3 Opublikowano 13 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2019 na Tak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esper Opublikowano 13 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2019 Na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tautalentowany Opublikowano 13 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2019 Spoko admin na drv1 Więc na TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 13 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2019 W sumie może być TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
temat Opublikowano 13 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2019 §5.1. Aplikant musi mieć co najmniej 16 skończonych lat. na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 13 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2019 Jestem na Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 13 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2019 Wszystko git na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seta1337 Opublikowano 13 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2019 TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zerdix Opublikowano 13 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2019 -wiek -aktywność Na Nie. 2 godziny temu, ✪ Zerdix napisał: Jak poprawisz aktywność to na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AppleJack Opublikowano 13 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2019 Hyhy Na nie XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antos Opublikowano 13 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2019 1 godzinę temu, temat napisał: §5.1. Aplikant musi mieć co najmniej 16 skończonych lat. na nie tak? a połowa adminów na tej sieci ma 13-15lat więc wiesz -Aktywność (nadrobisz) +Ogarnięty +Lubiany na serwerze, niema problemu się z nikim dogadać +sm -wiek Nie.... (żart) TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 13 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2019 (edytowane) hmmm +wiek -aktywność Można dać ci szanse Zdecydowanie Jestem na TAK Edytowane 13 Marca 2019 przez ♛ KopuS ♛#Słodko<3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oros Opublikowano 13 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2019 Co tu się dużo rozwodzić każdy napisał już minusy i plusy więc NA TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefisTo Opublikowano 14 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2019 Niech będzie jestem na TAK ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wwawdwdadwdadww Opublikowano 14 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2019 Ogarnięty spoko ziomuś, na T A K Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deriv Opublikowano 15 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 Napisz do dowolnego Major Admina* lub Opiekuna Serwera* na Pw, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam). Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot *Jeżeli na serwerze nie ma Major Admina, ani Opiekuna Serwera, to zwróć się do xBonio. Aplikant został przyjęty na stanowisko. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi