bartaz Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Nick: bartaz Imię: Bartosz Wiek: 16 Dlaczego ja mam otrzymać rangę UBT?: Jestem osobą, której można zaufać. Mimo, że nigdy nie pełniłem tej funkcji, to myślę, że bardzo dobrze poradziłbym sobie na tym stanowisku. Doświadczenie w ocenianiu demek: Nie posiadam. Jak długo gram w CS:GO?: 1750h Ile czasu poświęcam forum dziennie: Kilka godzin dziennie. Znajomość SM: 3/10 Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/id/bartaz Kontakt: Steam 1 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Na TAK +ogar +miły +gra mmy z szefem -nigdy nie widziałem jak rozpisujesz demo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xdar1uNqq Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 ciezko mi powiedziec w sumie: - czy sobie poradzisz nie wiadomo + sm taki se; + zachowanie: nie znam bardziej opanowanej osoby na tej AS; +/- nie masz jakiegoś wybitnego doświadczenia w JB, a głównie z tego będą skargi. nie wiem, na tak za zachowanie i bycie bartazem ^>^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokonek Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Na tak przyda się ktoś nowy +zachowanie +pełnienie odpowiedzialnej funkcji która pozwala powierzyć zachowanie w innej ważnej funkcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kingu Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Imo taka rolę bym zostawił dla osób które ogarniaja jb Ale na tak Zachowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2021 @ bartazmy musimy kiedys mma zagrac bo ranga spadla xD na tak zachowanie wiek doswiadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rdr Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2021 na tak dla szefitka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Jestem na Tak, + Zachowanie + Znajomość regulaminów + Wiek - Krótkie podanko Dodatkowo wypowiem się do osób, które tutaj piszą głównie o serwer JB - oglądanie demka =/= adminowanie na serwerze. Podczas oglądania demka może on je sobie zatrzymać i sprawdzić interesujący punkt w regulaminie serwera jeśli by miał jakieś wątpliwości. Dodatkowo zawsze może zapytać o pomoc jakiegoś admina / major admina o pomoc podczas weryfikacji czegoś z demka. Jako dodatkowy punkt dodam, że ja jako wcześniejszy UBT, też rzekomego doświadczenia na danym serwerze nie mam, jednak skargi rozpisywałem i może 2-3 osoby tylko powiedziały że nie mam doświadczenia z danym trybem gry.@ bartazjeśli będziesz potrzebował z czymś pomocy to pisz śmiało na prywatną wiadomość i chętnie wytłumaczę co będę potrafić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2021 dobra dobra chyba tutaj trzeba pomóc ludziom bo jest problem z myśleniem - masz moda skup się na tym (tak, tak mod nie ma wiele do roboty ale i tak go masz) - konkurencja która nie ma żadnej "rangi wyższej" a ty masz w sumie najwyższą gdzie można dać szanse innym się wykazać. + zaangażowanie + z pewnością jesteś osobą ogarniętą nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiok Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2021 na tak +wiek +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracu Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Na +kulturalny +zachowanie +/- aktywność na forum +/-sm ale szybko się nauczysz jest dużo poradników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomsonek Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Na tak +Wiek +Zachowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomgra Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2021 (edytowane) No cóż: + Nigdy nie pajacował, nie było z nim problemów (w przeciwieństwie do reszty kandydatów) + Nie ma i nie miał problemów z zachowaniem kultury + Sprawdził się jako mod + Myślę, że można mu zaufać w kwestii IP graczy (@ xdar1uNqq ) - Zerowe doświadczenie w sprawdzaniu demek Nie wiadomo jak ze znajomością regulaminu jaila (już jest jeden ubt który się tym nie zajmuje) Prawdę powiedziawszy, to naprawdę ciężko powiedzieć, ważniejsze jest doświadczenie czy zachowanie i to, że można na nim polegać? Jeśli nie dariunek, to on Na TAK Edytowane 25 Sierpnia 2021 przez Tomgra 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Sm nie ma nic do rzeczy przy oglądaniu demek. Uszaty miał mniej do czynienia z jb, aniżeli bartaz. Również w każdym momencie może się dopytać kogos kompetentnego o pomoc z jailem. Szmit miał moda, o@, m@, gdzie na ubt trzeba poświecić najmniej czasu z tych trzech rang. tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToruT Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2021 tak +zaufany +wiek +gra na jb czasami i raczej powinien ogarnąć skargi z serwa - doświadczenie +/- SM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1312 Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Nie wiem czy dałbyś sobie radę mod+ubt Ale na tak + Chyba nigdy nie było z tb problemów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
18Stka Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Jestem na Tak + wiek + zaufany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaCzeQ Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Na Tak + Zachowanie, + Wiek, + Ogarnięty, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebOwieczka Opublikowano 27 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2021 Na tak. +ogarnięty +pomocny +chyba ma dużo wolnego czasu, patrząc po czasie na forum lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Australia Opublikowano 27 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2021 na tak +najmilsza osoba na serwerowni +ogarnia +grywa na jb wiec jb tez by ogarnal (zreszta co to za problem sprawdzic demko z regulaminem w razie czego?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SOKOLEK Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Na tak + miły + wiek + ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niuo Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Na tak +Wiek +Zachowanie + MIŁY CIEPŁY CHŁOP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2021 + zachowanie + ogarniety + staz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIJO Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2021 na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIJO Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2021 10 godzin temu, kijq1337 napisał: na tak +zachowanie +wiek +ogarnięty +miły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi