Rastafari Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Nick: Rastafari Imię: Bartosz Wiek: 16 Dlaczego ja mam otrzymać rangę UBT?: Myślę, sprawdzę się w roli UnBan Teamu, ponieważ w swoje obowiązki wkładam swoje staranie, co można zauważyć z Działem Redakcji. Wiem, co i jak w roli UBT i może się uda dostać szansę. Wiem, że jestem na nieobecności ale to nadrobię gdy będę mieć lapka. Żeby nie było, że brak miejsc to link do rezygnacji: Ile czasu poświęcam forum dziennie: Staram się aktywnie udzielać na forum Znajomość SM: 4 Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/id/Rastafari_ Kontakt: Aktualnie Forum. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2021 (edytowane) Na nie Lepszy kandydat Dajesz za dlugie kary Edytowane 23 Sierpnia 2021 przez kingu Usuwam zbedna część 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracu Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Na +/-wiek +/sm +aktywny na forum -mogłeś bardziej rozwinąć powód "Dlaczego ja mam otrzymać rangę UBT?" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tetsuya Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 -hipokryta nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomsonek Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Na nie - wciskasz się na rangi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 dariunek > ty brak iq u człowieka wciskanie sie w rangi zachowanie nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator xdar1uNqq Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Moderator Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 2 godziny temu, idol napisał: dariunek > ty idolu Imo za duża rotacja rang u Ciebie, starasz się, ale za dużo zmian Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokonek Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Na nie Powierzyli ci zbyt dużo zaufania i wyszło jak wyszło. Za dużo rezygnacji i degradacji na pełnienie takiej funkcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novu Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 (edytowane) 21 godzin temu, Rastafari napisał: Redakcji. 21 godzin temu, Rastafari napisał: Wiem, co i jak w roli UBT i może się uda dostać szansę. Wiem, że jestem na nieobecności ale to nadrobię gdy będę mieć lapka. Żeby nie było, że brak miejsc to link do rezygnacji: 3 zdania - w pierwszym używasz dwukrotnie "i". Pierwsze dwa zdania zaczynasz od słowa "wiem". Zaczynasz zdanie od "żeby" nie jest to niepoprawne, ale wygląda dość średnio. 21 godzin temu, Rastafari napisał: swoje obowiązki wkładam swoje staranie, To też słabo wygląda xd. 21 godzin temu, Rastafari napisał: Żeby nie było, że brak miejsc to link do rezygnacji: Po co te zdanie tak w ogóle. 21 godzin temu, Rastafari napisał: Staram się aktywnie udzielać na forum Raczej to powinno brzmieć "staram się aktywnie zaśmiecać forum" DOBRY REDAKTOREK I ogólnie jesteś dość mało inteligenty Na nie Edytowane 24 Sierpnia 2021 przez Norbi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djpikoo Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Nie Lepszy kandydat Xdar w serduszku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archie Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 +aktywność +/- sm -rangi na siłę - brak predyspozycji Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi