Skocz do zawartości

[Rozwiązane] 2 UNBAN

Udostępnij

rudy bankier

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: rudy bankier
Nick admina: kqS

Długość bana: Permanentny

Data i godzina: 10.03.2019 18:24

Serwer: [PL] ★ArenaSkilla★ Only Mirage [TR128]•!ws...

Powód bana: norecoil
Mapa: Mirage

LINK DO BANA: https://sourcebans.arenaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:37155823&advType=steamid&Submit

Halo Halo jak ty gościu oglądasz 1 meczyk przez 5 minut z akcji gdzie strzelam w ścianę. Masz 5.5kh a mówisz że nie mam pojęcia o grze i mam movement bota, no gościu wstyd nie możesz się pogodzić z tym że ktoś jest lepszy? Nagle zarzucasz mi że na 2 koncie mam VACA, a gadając z hemoglobiną na tsie hemoglobina mówi mi że wie że to nie ja bo on zna tego typa. 

Z nudów sobie demko obejrzałem z bana, jeżeli ktoś się słucha qubiego że mam no recoila to zapraszam do jego profilu, przez takiego "śmiecia" i kogoś kto widać jest na podobnym poziomie muszę czekać 5 dni albo i dłużej bo nikomu nie spieszno.

-DLA ZAINTERESOWANYCH-

link: https://steamcommunity.com/id/LEGIAAAA

Ban zostal nalozony w minucie 4:51 po akcji zaczynajacej sie w 4:25, gdzie @rudy bankierzaczyna strzelac sobie w sciane po ostatnim zabojstwie w rundzie. Wiem, ze najprawdopodobniej nie powinienem sie tym zajmowac bedac tylko PM, ale jak widac, nie ma komu tego zrobic, a sam ocenialem troche demek cheaterow swego czasu. Jak dla mnie decyzja byla podjeta zbyt pochopnie i gracz nie uzywal wspomagaczy, a m4a4 ma po prostu taki rozrzut, ze przez pierwsze strzaly bez ruchu celownikiem da sie strzelac w mniej wiecej jedno miejsce (specjalnie wchodzilem na mapke, aby to sprawdzic). Wczesniej nie zauwazylem zadnych "podejrzanych" akcji, a na decyzje Administratora zgaduje, ze bardzo wplynal niejaki Qubi, ktory caly czas oskarzal @rudy bankiero cheatowanie, mimo tego, ze sam to robil (VAC na profilu). Finalna decyzje w sprawie zostawiam @ NTM, ktory podobno nie ma ostatnimi czasy za bardzo czasu na pelnienie swoich obowiazkow, badz @ hamp, ktory jest opiekunem tego serwera.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności