rudy bankier Opublikowano 10 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2019 Nick: rudy bankier Nick admina: kqS Długość bana: Permanentny Data i godzina: 10.03.2019 18:24 Serwer: [PL] ★ArenaSkilla★ Only Mirage [TR128]•!ws... Powód bana: norecoil Mapa: Mirage LINK DO BANA: https://sourcebans.arenaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:37155823&advType=steamid&Submit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
✪kqS Opublikowano 10 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2019 Ogladajc wiekszosc demek i patrzac na Twoja gre, stwierdzam iż Twoje full auto jest nienaturalne, a celownik praktycznie stoi w miejscu. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rudy bankier Opublikowano 10 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2019 Halo Halo jak ty gościu oglądasz 1 meczyk przez 5 minut z akcji gdzie strzelam w ścianę. Masz 5.5kh a mówisz że nie mam pojęcia o grze i mam movement bota, no gościu wstyd nie możesz się pogodzić z tym że ktoś jest lepszy? Nagle zarzucasz mi że na 2 koncie mam VACA, a gadając z hemoglobiną na tsie hemoglobina mówi mi że wie że to nie ja bo on zna tego typa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 14 Marca 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2019 @ NTM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rudy bankier Opublikowano 15 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 Z nudów sobie demko obejrzałem z bana, jeżeli ktoś się słucha qubiego że mam no recoila to zapraszam do jego profilu, przez takiego "śmiecia" i kogoś kto widać jest na podobnym poziomie muszę czekać 5 dni albo i dłużej bo nikomu nie spieszno. -DLA ZAINTERESOWANYCH- link: https://steamcommunity.com/id/LEGIAAAA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 16 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 Ban zostal nalozony w minucie 4:51 po akcji zaczynajacej sie w 4:25, gdzie @rudy bankierzaczyna strzelac sobie w sciane po ostatnim zabojstwie w rundzie. Wiem, ze najprawdopodobniej nie powinienem sie tym zajmowac bedac tylko PM, ale jak widac, nie ma komu tego zrobic, a sam ocenialem troche demek cheaterow swego czasu. Jak dla mnie decyzja byla podjeta zbyt pochopnie i gracz nie uzywal wspomagaczy, a m4a4 ma po prostu taki rozrzut, ze przez pierwsze strzaly bez ruchu celownikiem da sie strzelac w mniej wiecej jedno miejsce (specjalnie wchodzilem na mapke, aby to sprawdzic). Wczesniej nie zauwazylem zadnych "podejrzanych" akcji, a na decyzje Administratora zgaduje, ze bardzo wplynal niejaki Qubi, ktory caly czas oskarzal @rudy bankiero cheatowanie, mimo tego, ze sam to robil (VAC na profilu). Finalna decyzje w sprawie zostawiam @ NTM, ktory podobno nie ma ostatnimi czasy za bardzo czasu na pelnienie swoich obowiazkow, badz @ hamp, ktory jest opiekunem tego serwera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NTM Opublikowano 16 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 Czysty UB! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
✪ rudyBiceps ツ Opublikowano 16 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi