Skocz do zawartości

[Odrzucone] Grafik?

Udostępnij

Rastafari

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Rastafari
3 najlepsze prace: image.png

*4 prace*
2 linki do zleceń: 

Używany program: Gimp
Doświadczenie w grafice: Staram się cały czas doskonalać prace, myślę że te które pokazałem są lepsze niż poprzedniejsze :v
Coś o sobie: Ogarnięty, miły, spoko.

• Smutne. 2

18 minut temu, 18Stka napisał:

Nie XD

- W pracach dodany tylko tekst i wklejone logo 

- Napisz do killerka czy kogo kolowiek kto ogarnia i niech cię nauczą robić coś innego niż wklejanie loga i dodanie tekstu 

Nie no co jak co ale to są prace dobre. Widać duży postęp na podaniu i na zleceniach, przystopuj trochę bo widzę, że dostałeś admina i coś ci odpierdala ty XD.

Na Tak

+wiek

+aktywność

+ogar

W dniu 1.08.2021 o 11:32, 18Stka napisał:

Nie XD

- W pracach dodany tylko tekst i wklejone logo 

- Napisz do killerka czy kogo kolowiek kto ogarnia i niech cię nauczą robić coś innego niż wklejanie loga i dodanie tekstu 

Większość prac osób tego forum to tylko dodanie tekstu (niektórzy graficy nawet z gotowych styli tekstu korzystają) i jakiś efektów, zero zabawy filtrami, funkcjami oferowanymi przez programy. Nie będę wytykać palcami bo lata mi to, ale niektórzy NAWET korzystają z gotowych prac i zmieniają tylko napisy i loga. Patrząc na to że prace aplikanta są robione w gimpie nie będą 1 do 1 jak  te z Photoshopa. 

Co do podania, jeśli faktycznie byś chciał się czegoś nauczyć w Gimpie to albo oglądaj poradniki, albo spróbuj np. do Kamyka napisać bo gość robi Mega prace właśnie w gimpie.

+ wiek
- prace
+ Brak chętnych
Na :no:, na twoim miejscu poćwiczyłbym sumiennie i za jakiś czas śmiało pisał podanie.

• Lubię to! 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności