ZefirDark Opublikowano 22 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2021 Nick: ZefirDark Wiek: 30 Dlaczego ja mam otrzymać admina?:Jako doświadczony i dojrzały gracz CS będę odpowiedzialny za naszych graczy jak starych i nowych (przyszłych młodocianych graczy)żeby jak największa liczba graczy grała na serwerze ArenaSkilla Doświadczenie w adminowaniu:Miałem na cs 1.6 przez 6 misiecy.Zombie mod przez 2 miesiące na serwerze cs go Sloneczy-Dust Jak długo gram w CS:GO?: Bardzo długo jeszcze grałem w cs 1.6 bez steam gdzie miałem admina na pw (Statystyka z kilku kont) cs go ponad 5 lat W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Zależy jaki to jest dzień ale przeważnie w godzinach popołudniowych-wieczornych 15-20, ale jak teraz są wakacje to wbijam zazwyczaj rano około 9 Link GT: https://www.gametracker.com/player/ZefirDark/137.74.7.15:30050/ https://www.gametracker.com/player/[Ninya] ZefirDark/137.74.7.15:30050/ Znajomość SM: 4/10 mogło by być lepiej ale zawsze można się douczyć i tak będę robił Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198229678992/ Mikrofon: (Tak/Nie) : Tak Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet) Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak Od siebie dodam:jestem spokojny i kulturalnym graczem,który wie co jest białe a co czarne.Pozdrawiam!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 22 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2021 Tak +wiek +miła osoba +doświadeczenie +aktywnosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaYzer Opublikowano 22 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2021 Na nie - jeszcze nie do końca ogarniasz JB - grasz tu krótko +wiek +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bakajoko Opublikowano 22 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2021 na tak +wiek +aktywność -troszke krótko jesteś z nami na jb +doświadczenie +kultura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktooor Opublikowano 22 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2021 Tak +wiek +aktywność - jesteś krótko i jeszcze nie do końca ogarniasz jb +sm +problemów żadnych na serwerze nie sprawiasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asaso Opublikowano 22 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2021 Na razie na nie ;v -Bardzo krótko grasz -Nie ogarniasz ct - Często robisz freekile i NIE UMIESZ przyznać się do tego, że był fk, pomimo że reszta ct i cały serwer cie przekonuje +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponczek Opublikowano 22 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2021 nie +wiek - nie ogarniasz ct - bardzo krótko grasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 22 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2021 Sorry ale na Nie -nie ogarniasz za dobrze ct nawet -nie umiesz czasami trzymać kultury na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIJO Opublikowano 22 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2021 +wiek - nie ogarniasz czasem ct + doświadczenie + zachowanie na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 23 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2021 4 godziny temu, kaYzer napisał: Na nie - jeszcze nie do końca ogarniasz JB - grasz tu krótko +wiek +doświadczenie Na nie Ktorki okres grania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiczuMily Opublikowano 23 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2021 Nie, za mało przegrane, nie ogarniasz rozgrywki a co dopiero nadawnaie kar itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek_ Opublikowano 23 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2021 na nie -za krótko grasz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozek Opublikowano 23 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2021 Na tak +wiek +da radę +zachowanie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 23 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2021 Da radę Tak +Wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killerek Opublikowano 23 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2021 Na okres próbny +Wiek +Aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
18Stka Opublikowano 23 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2021 Okres próbny + wiek + pomocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikus Opublikowano 23 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2021 Nie nie ogarniasz za wczesnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
realfejmior Opublikowano 23 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2021 tak +wiek +sm +aktywność 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SLOWMO Opublikowano 23 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2021 Okres próbny ++wiek +aktywność +sm +doświadczenie -za krótko grasz, czasami zdarzają Ci się podstawowe błędy, ale starasz się co szanuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novu Opublikowano 23 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2021 ta +wiek 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yami Opublikowano 23 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2021 (edytowane) Na nie - nie ogarniasz jeszcze jb - Nowy gracz praktycznie + wiek + aktywnośc - troche słabe mikrofon Edytowane 23 Lipca 2021 przez Yami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diamont Opublikowano 23 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2021 Nie -mało grasz jeszcze na jb -nie ogarniasz ct -łamiesz regulamin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczmi Opublikowano 23 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2021 Na nie -Twoje podanie mnie nie przekonuję -Na sieć dołączyłeś niedawny czas temu -90 godzin przegranych na serwerze, dla mnie to nadal za mało żeby zostać adminem -Ostatnio dostałeś dość długiego commsa, dwa dni temu. Można jeszcze dodać, że nie jest to jedyny comms w tym miesiącu. Spoiler Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 24 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2021 jesteś ogarniętą osobą, natomiast nie można powiedzieć tego w pełni o ct prócz wielu plusów, to Cię na ten moment wyklucza z admina na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rdr Opublikowano 25 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2021 na tak +wiek +sm +kultura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi