JoHnY07 Opublikowano 12 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2021 Nick: JoHnY Wiek: 36 Dlaczego ja mam otrzymać admina?:Nie jestem konfliktowym graczem wręcz przeciwnie mysle ze przyjazna ze mnie dusza, doswiadczenie w roli admina, sam posiadalem serwer w cs 1.6(prawie 3 lata), bylem adminem wielokrotnie ,mysle ze sprawdze sie w tej roli jesli zostanie dana mi szansa. Doświadczenie w adminowaniu: ogolnie jakies 5lat prawie Jak długo gram w CS:GO?: 12lat W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: róznie to zalezy ktora zmiane mam w pracy a niestety pracuje na 3 zmiany, ale gram kiedy tylko moge Link GT: https://www.gametracker.com/player/johny/51.77.34.138:30006/ Znajomość SM: 8 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561197991008313/ Mikrofon: Tak Mutacja głosu: Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracu Opublikowano 12 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2021 Na +wiek +sm +doświaczenie +dojrzałość +/-aktywność -dużo adminów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 12 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2021 +Wiek 😮 Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killerek Opublikowano 12 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2021 +wiek +Doswiadczenie Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABIXON Opublikowano 12 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2021 Tak +wiek +sm +doswiadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asaso Opublikowano 12 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2021 +/- nie mam zdania, ja na twoim miejscu bym pograł jeszcze trochę, poznał lepiej ludzi. Nigdy nie widziałem cie na serwerze Aktywność jest kiepska Sm masz bardzo dobry Wiek I doświadczenie również jak należy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terminator Opublikowano 12 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2021 ++wiek +doświadczenie +sm Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 12 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2021 ciężko mi cokolwiek dodać Na Tak +++++++wiek +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tetsuya Opublikowano 12 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2021 ++wiek +doświadczenie +bezkonfliktowy +++sm Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiok Opublikowano 12 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2021 Na tak +Wiek +Mutacja +Doświadczenie +Sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixtro0 Opublikowano 12 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2021 NA tak wiek mutacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 12 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2021 Myślę że twój wiek wystarczająco nastawia cię do "młodszych" graczy dla Ciebie, jak i do twojego zachowania na serwerze, z tego co napisałeś, doświadczenie masz, i to nie małe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
18Stka Opublikowano 13 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2021 Na tak + Wiek +SM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spawn Opublikowano 13 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2021 +wiek +doświadczenie Na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azorekk Opublikowano 15 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2021 (edytowane) +wiek +doswiadczenie Na Tak Edytowane 15 Lipca 2021 przez Azorekk 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 16 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2021 Napisz do Major Admina* lub Opiekuna Serwera* prywatną wiadomość na forum, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam). Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot *Jeżeli na serwerze nie ma Major Admina, ani Opiekuna Serwera, to zwróć się do xBonio. Aplikant został przyjęty na stanowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi