Ixtro0 Opublikowano 10 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2021 Propozycja to: (zmiana/modyfikacja istniejącej rzeczy/nowa rzecz) - usunięcia specta lub zablokowanie go Treść: (co chcesz zaproponować) - Wchodze dziś sobie na serw i prowadze runde a gościu wchodzi i specta i wlatuje we mnie i mnie blokuje aż mnie tak zablokował że nie mogłem prowadzić runde . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djpikoo Opublikowano 10 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2021 Na tak Jak co Chop wyleciał z banem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 10 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2021 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novu Opublikowano 10 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2021 na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikus Opublikowano 10 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2021 nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczmi Opublikowano 11 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2021 Na nie. Po to jest administracja, dział skarg na forum jest otwarty i każdy może się w nim udzielać. Do tego można dodać, że nie wiele osób grających na serwerze wie o tym, że jest taki bug, przez co go nie wykorzystują. Co jeśli ktoś po prostu chciałby poobserwować w spekcie jak ktoś gra? Może ktoś chcę sobie pójść na spokojnie do spekta i polatać po mapie i zobaczyć co się na niej znajduję bo jest nowym użytkownikiem serwera? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killerek Opublikowano 11 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2021 Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelek9871 Opublikowano 12 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2021 TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Propozycja została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi