Rastafari Opublikowano 2 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2021 (edytowane) Nick: Rastafari Wiek: 16 3 najlepsze prace: 1 2 3 2 linki do zleceń: 1 2 Używany program: Gimp Doświadczenie w grafice: Jakieś kilkumiesięczne będzie Coś o sobie: Co mogę powiedzieć, jako Admin dobrze wykonuję pracę, nikogo nie faworyzuję, nie daję się prowokować, zachowanie mam dobre. Z GIFami jakoś problemu też nie mam Edytowane 2 Lipca 2021 przez Rastafari Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killerek Opublikowano 2 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2021 (edytowane) -Prwca 1 jest ładna ale 2 i 3 nie podchodzi wiec minus +aktywność +wiek niech strace i dam szanse na tak Edytowane 2 Lipca 2021 przez Killerek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 2 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2021 (edytowane) No Tak +aktywność na zleceniach +wiek +/- prace Życze ci powodzenia ja już nie będę próbował :// Edytowane 2 Lipca 2021 przez Grzechu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracu Opublikowano 2 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2021 Na +/- prace +wiek +aktywnośc/szybkie reagowanie na zlecenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 2 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2021 - lecenie po rangi - zachowanie - brak myślenia u tego zawodnika - prace nie są jakieś uber fajne moje zdanie się raczej nigdy nie zmieni co do ciebie chyba że jakimś fartem zrobisz coś 5head na nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
18Stka Opublikowano 2 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2021 Jak narazie na Nie - 1 praca spoczko a w 2,3 sam tekst doklejony - Lecisz po rangi ( nic prywatnego ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuchyBiceps Opublikowano 2 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2021 Nie, słabe prace, kwestia 1-2 min na zrobienie ich łącznie z odpaleniem programu. Głównie dodane napisy i nic wiecej. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 2 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2021 na nie, slabe prace grafik to nie jedynie starania i aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 3 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2021 Nie -Widać że prace są robione na szybko np. 3 praca ma w sobie particle i napis. Maksymalnie zrobisz to w 5 minut. - lecisz po rangi Poćwicz trochę te grafiki znajdź jakiś swój styl a potem napisz podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 6 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2021 Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi