Skocz do zawartości

[Odrzucone] unban team

Udostępnij

Rastafari

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Rastafari
Imię: Bartek
Dlaczego ja mam otrzymać rangę UBT?: Myślę, ze byłbym dobrą osobą na to stanowisko, ponieważ jestem miłą osobą i dobrze dogaduję się z większością osób z areny, jako admin na JailBreak/ach wykazałem się dobrze z rozpisywaniem demek, jako zwykły Areniak miałem okazję rozpisać demo dla @ wiesiu_HACKER, przez co mniej więcej poczułem się jak bym był w składzie zółtych. Jako Admin obu serwerów rozpisywałem należycie demko, skargi były obiektywne do zachowania nie których osób. Jest miejsce, więc czemu nie sprobowac, a zależy mi na tej randze, i jeszcze kiedyś rozpisałem 3 skargi, ktore zostały przyjete przez h@
Doświadczenie w ocenianiu demek: Jako Admin na tej sieci serwerów dobrze wykazywałem się znajomością regulaminu JailBreak'a. Co prawda JailBreak nie jest jedynym serwerem, ale myślę, że mógłbym jeszcze parę demek z serwerów posprawdzać.
Jak długo gram w CS:GO?: 3 lata już jakoś zejdą :HYPERS:
Ile czasu poświęcam forum dziennie: Staram się aktywnie uczestniczyc na forum, co jakieś kilka minut sprawdzam forum.
Znajomość SM: 4
Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/id/Rastafari1995/
Kontakt: 

Discord

Forum

Steam

Edytowane przez Rastafari
  • Haha! 1

XDDDDD 

- wiek, jak masz te 16 lat to mniej więcej rozumiesz świat i rozumiesz co się w nim dzieje niestety ty nie masz czegoś takiego 

- wypisywanie głupot na discordzie (póki byłeś) 

- wypisywanie do Nastki/Cioska w głupich sprawach 

ogólnie niech mi ktoś wytłumaczy bo jestem zbyt głupi, czemu dajecie + ze względu na rozpisywanie demek jeśli to nie jest nic ciężkiego? Jako ACT zgadzam się, trzeba mieć umiejętności ale jak to są jakieś randomowe demka z JB/HNS/DR gdzie ktoś krzyczy to śmiesznie mówiąc szczerze. Jeśli ktoś mi wytłumaczy to okey może się przekonam. 

- Pisanie pożegnania i wracanie po 1 week bądź 3 dniach to tak trochę mem. 

- pytania dnia, są one robione na odwal się tak samo z "PIOSENKAMI DNIA" nawet grafik ci się nie chce wstawiać 

- kontakt ze społecznością 

- patrz na gust AOE jeśli chodzi o piosenki dnia bo to wygląda jakbyś wyciągał z własnej playlisty ze spotify'a a trzeba patrzeć na każdego. 

na moje jesteś totalnie bezmyślną personą i ja osobiście daje na nie 

Powiem tyle 

-zachowujesz się czasem dźiwnie 

+/-wiek  na taka posadę 

-twoja psychika 

- podczas adminowania na Jailbreaku dalwales kary za byle co. 

+nie wchodzisz w konflikty 

+ będzie ktoś jeszcze od jb. 

+rozpisywales w miarę spoko demka 

+ nie faworyzujesz 

Mam nadzieję że jak dostaniesz ubt-ka zostanie parę skarg dla mnie. 

Jestem za przyjęciem kandydata na stanowisko. 

• Lubię to! 1
  • Haha! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności