Rastafari Opublikowano 11 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2021 (edytowane) Nick: Rastafari Imię: Bartek Wiek: 16 Dlaczego ja mam otrzymać rangę UBT?: Myślę, ze byłbym dobrą osobą na to stanowisko, ponieważ jestem miłą osobą i dobrze dogaduję się z większością osób z areny, jako admin na JailBreak/ach wykazałem się dobrze z rozpisywaniem demek, jako zwykły Areniak miałem okazję rozpisać demo dla @ wiesiu_HACKER, przez co mniej więcej poczułem się jak bym był w składzie zółtych. Jako Admin obu serwerów rozpisywałem należycie demko, skargi były obiektywne do zachowania nie których osób. Jest miejsce, więc czemu nie sprobowac, a zależy mi na tej randze, i jeszcze kiedyś rozpisałem 3 skargi, ktore zostały przyjete przez h@ Doświadczenie w ocenianiu demek: Jako Admin na tej sieci serwerów dobrze wykazywałem się znajomością regulaminu JailBreak'a. Co prawda JailBreak nie jest jedynym serwerem, ale myślę, że mógłbym jeszcze parę demek z serwerów posprawdzać. Jak długo gram w CS:GO?: 3 lata już jakoś zejdą Ile czasu poświęcam forum dziennie: Staram się aktywnie uczestniczyc na forum, co jakieś kilka minut sprawdzam forum. Znajomość SM: 4 Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/id/Rastafari1995/ Kontakt: Discord Forum Steam Edytowane 11 Czerwca 2021 przez Rastafari 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 11 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2021 Na Nie -psycha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 11 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2021 wypoeirdalaj proasze!!!!!!! -pokazujesz swoja glupe w pytaniach dnia lub szybkich strzalach -zachowanie na nie 1 Kultura Przez RuteK, 11 Czerwca 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 11 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2021 43 minuty temu, chakra napisał: wypoeirdalaj proasze!!!!!!! -pokazujesz swoja glupe w pytaniach dnia lub szybkich strzalach -zachowanie na nie a ty byles lepszy jak dostales ubt???? na tak dajcue mu szanse rozpisujesz demka z jb to wiekszosc roboty wiesz jak sie robi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiu_HACKER Opublikowano 11 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2021 Na TAK +doświadczenie +Wiek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelek9871 Opublikowano 11 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2021 Na TAK +doświadczenie +wiek +rozpisywał demka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karakan Opublikowano 11 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2021 na tak +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
18Stka Opublikowano 11 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2021 Na Tak + Wiek + Doświadczenie - Nie chce mi dać fajek na JB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokonek Opublikowano 11 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2021 (edytowane) Na nie Szkoda że nie zaznaczyłeś w podaniu że jaki admin siadła ci psycha już kilka razy. Tak jak napisałem wcześniej, siadła ci psycha raz to siądzie i drugi. Takim zachowaniem nie nadajesz się na admina. Edytowane 11 Czerwca 2021 przez Kokonek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 11 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2021 +Wiek Zobaczymy jak się spiszesz, jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Br0wn Opublikowano 11 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2021 Na nie +Dziecinne zachowanie -rozdajesz bany wedle uznania -jako admin faworyzowałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczypsik Opublikowano 11 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2021 23 minuty temu, Ciosek napisał: +Wiek Zobaczymy jak się spiszesz, jestem na tak. ^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixtro0 Opublikowano 11 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2021 (edytowane) Na nie Do momentu kiedy usuniesz podanie na jb1 bo psycha 2 razy szybciej pójdzie sobie -psycha +doświadczenie Albo to lub to masz wybór jak usuniesz podanie na jb1 to na tak zglosze post Edytowane 11 Czerwca 2021 przez Ixtro0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikus Opublikowano 11 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2021 tak rozpisywal demka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killerek Opublikowano 11 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2021 Na TAK +doświadczenie +Wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 11 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2021 XDDDDD - wiek, jak masz te 16 lat to mniej więcej rozumiesz świat i rozumiesz co się w nim dzieje niestety ty nie masz czegoś takiego - wypisywanie głupot na discordzie (póki byłeś) - wypisywanie do Nastki/Cioska w głupich sprawach ogólnie niech mi ktoś wytłumaczy bo jestem zbyt głupi, czemu dajecie + ze względu na rozpisywanie demek jeśli to nie jest nic ciężkiego? Jako ACT zgadzam się, trzeba mieć umiejętności ale jak to są jakieś randomowe demka z JB/HNS/DR gdzie ktoś krzyczy to śmiesznie mówiąc szczerze. Jeśli ktoś mi wytłumaczy to okey może się przekonam. - Pisanie pożegnania i wracanie po 1 week bądź 3 dniach to tak trochę mem. - pytania dnia, są one robione na odwal się tak samo z "PIOSENKAMI DNIA" nawet grafik ci się nie chce wstawiać - kontakt ze społecznością - patrz na gust AOE jeśli chodzi o piosenki dnia bo to wygląda jakbyś wyciągał z własnej playlisty ze spotify'a a trzeba patrzeć na każdego. na moje jesteś totalnie bezmyślną personą i ja osobiście daje na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafis Opublikowano 11 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2021 6 godzin temu, pawelek9871 napisał: Na TAK +doświadczenie +wiek +rozpisywał demka Coś od siebie *Podanie odrzucone na prośbe autora* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djpikoo Opublikowano 11 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2021 Powiem tyle -zachowujesz się czasem dźiwnie +/-wiek na taka posadę -twoja psychika - podczas adminowania na Jailbreaku dalwales kary za byle co. +nie wchodzisz w konflikty + będzie ktoś jeszcze od jb. +rozpisywales w miarę spoko demka + nie faworyzujesz Mam nadzieję że jak dostaniesz ubt-ka zostanie parę skarg dla mnie. Jestem za przyjęciem kandydata na stanowisko. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitos Opublikowano 12 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2021 Okres próbny -wiek -rozpisywał skargi - znajomość jailbreak z czego jest najwięcej skarg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 12 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2021 Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi