naiz Opublikowano 9 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2021 Nick: naiz Imię: Kacper Wiek: zaraz 19 Dlaczego ja mam otrzymać rangę UBT?: posiadałem ją tutaj pare miesięcy, nienaganna praca, skargi długo nie stały. Prócz jednej dramy, która ożywiła chatboxa nie miałem innych akcji. Doświadczenie w ocenianiu demek: no dosyć długo, ubt miałem pare miesięcy i wychodziło dobrze. Jak długo gram w CS:GO?: 2012 pierwsze gierki Ile czasu poświęcam forum dziennie: generalnie sporo, zaglądam czy nie ma nic ciekawego i zawijka. Znajomość SM: 5 Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/id/nzipl/ Kontakt: ts, forum, dc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebOwieczka Opublikowano 9 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2021 Na minus na pewno duża drama, ale chodziło w niej o Majora, a nie UBT, a emocje na szczęście powoli opadają. Kacper zawsze się przykładał do roboty UBT. Widać, że to dla niego bardzo ważne, bo gdy siedzieliśmy na tsie i próbowałem go wyciągnąć do gierki, zawsze musiałem czekać - w pierwszej kolejności rozpatrywał skargi i oglądał demka. Śmiało mogę powiedzieć że Najs był quality UBT i jestem na wielkie TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 9 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2021 Jestem na tak -drama, toksyczność Nie widać na horyzoncie konkretnych kandydatów na to stanowisko, a są aż dwa wolne miejsca więc pomoc obecnym ubtkom się przyda +raczej przykładne, staranne rozpatrywanie skarg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikus Opublikowano 9 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2021 na tak ogarnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator xdar1uNqq Opublikowano 9 Czerwca 2021 Moderator Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2021 - dziecinne, żenujące zachowanie na chacie - zachowanie dc - a jak widac po skardze, ktorą napisalem nic sie nie zmieniło - "wyjeb*** w tą arenę B)" + obaj bylismy dobrzy jako ubt - konflikt z poteznym dariunkiem, a jako UBT warto jednak ich zbytnio nie mieć imo poczekaj jeszcze z miesiac i mozesz se wrocic nie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frosztj Opublikowano 9 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2021 Na nie -Setki screenów z robienia patoli +wiek Lubie cię, ale no... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ST0LAR Opublikowano 9 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2021 -zachowanie dc? kacperek jeszcze troche poczekaj na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamyK Opublikowano 9 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2021 (edytowane) XDDDDDDDDDD - ostatnio nie miał czasu na serwer więc nie ubt też pewnie nie będzie miał - ssy jak wyzywa - wyjebane niby ma Jak znowu dobrze wyliżesz dupę boniowi to pewnie dostaniesz Na nie, won stąd Edytowane 9 Czerwca 2021 przez KamyK Za bardzo agresywnie xddd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killerek Opublikowano 9 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2021 -Drama Queen -Wyzywa +Dobre Rozpisywanie Demek +Brak Chętnych na Stanowisko W Chwili Obecnej Na Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djpikoo Opublikowano 9 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2021 tak +ogarnia ale biore 50% twoich skarg ok? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 10 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2021 Otworzone na prośbę autora. Zrezygnował z innej sieci. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 10 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2021 W Twojej ostatniej 'dramie' nie pokazałeś się z najlepszej strony jeśli chodzi o kulturę. Jestem na nie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczmi Opublikowano 10 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2021 Mimo, że nie ma żadnych chętnych kandydatów na to stanowisko to i tak mam zamiar podtrzymać moje zdanie. - Fatalne zachowanie, również są przyjęte skargi na Ciebie, jest tam masa dowodów które pokazują jak się zachowujesz - Jeszcze ostatnio potrafiłeś życzyć komuś śmierci Posiadając wyższą rangę, czyli takową w tej chwili UBT powinieneś reprezentować sieć, a wystarczy sobie przypomnieć jak się zachowywałeś jeszcze ostatnio posiadając rangę UBT. Jestem na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixtro0 Opublikowano 10 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2021 Na nie - zachowanie + doświadczenie Jak dariunowi nie to tobie też nie w te same sytuacje wiec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 10 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2021 W dniu 9.06.2021 o 14:28, xdar1uNqq napisał: - dziecinne, żenujące zachowanie na chacie - zachowanie dc - a jak widac po skardze, ktorą napisalem nic sie nie zmieniło - "wyjeb*** w tą arenę B)" + obaj bylismy dobrzy jako ubt - konflikt z poteznym dariunkiem, a jako UBT warto jednak ich zbytnio nie mieć imo poczekaj jeszcze z miesiac i mozesz se wrocic nie Na nie Ostatnio dengu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczypsik Opublikowano 10 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2021 Na nie - zachowanie na forum -ostatnie dengu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitos Opublikowano 10 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2021 Na tak Ogarnia Sprawdzał się jak ubt -beznadziejna drama na których poniosły emocje jedna i druga stronę, bez sensu wyciąganie jakiś wiadomości z dc które nie mają nic wspólnego na zachowanie na serwerach czy na sieci. W otoczeniu znajomych każdy się inaczej zachowuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 11 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2021 Na tak -slaba drama +przykladal sie do roboty ogarnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dunk Opublikowano 12 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2021 na tak +ogarnia +dobry czlowiek nie czopek nie darek +mial M2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 12 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2021 Napisz prywatną wiadomość na forum do Właścicieli Sieci, podając odpowiednie informacje(link do profilu Steam, nick, hasło, link do podania). Aplikant został przyjęty na stanowisko. 3 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi