naiz Opublikowano 7 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2021 Proponuję, aby przy podaniach trzeba było uzasadnić swoją opinię. Prócz tak/nie oraz marnych +/-, które w większości się powtarzają i nic nie wnoszą, prócz marnego spamu i nabijania postów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikus Opublikowano 7 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2021 xd nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killerek Opublikowano 7 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2021 XD Nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixtro0 Opublikowano 7 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2021 Każdy ma swoje zdanie ? NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczmi Opublikowano 7 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2021 Myślę, że ta propozycja ma sens. Jeśli ktoś już ma specjalnie, perfidnie nabijać posty na forum to można głosować na serwery csgo, cs 1.6, aktywnie uczestniczyć w dziale redakcji komentując posty innych osób. Sposobów jest na prawdę wiele, więc nie wiem dlaczego ta propozycja ma być odrzucona. Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karakan Opublikowano 7 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2021 xD Nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator xdar1uNqq Opublikowano 7 Czerwca 2021 Moderator Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2021 (edytowane) imo jak juz zakaz powielania argumentów, bo kolejny podpis typu "+aktywnosc" jest nudny Propo swojego zdania, skoro masz swoje to je inaczej uarguemntuj 😜 Edytowane 7 Czerwca 2021 przez xdar1uNqq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diamont Opublikowano 7 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2021 Na nie bez sensu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ST0LAR Opublikowano 7 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2021 większość ludzi to pisze zeby nabijać posty na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 7 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2021 Jeśli ktoś jest na przykład ogarnięty to mam mu nie wpisywać "+ogarnięty" bo już inna osoba to zrobiła? Dla mnie trochę bez sens. Jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 7 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2021 Nie ma sensu XD na Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczypsik Opublikowano 7 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2021 Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitos Opublikowano 8 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2021 Na nie od zawsze jest tak że gracz który gra napisze jego wady i zalety które w nim widzi i w jakimś stopniu to są argumenty każdego gracza, a teraz pomyśl sobie żeby każdy pisał notke na stronę to ma być szybko pomoc dla m@, jeżeli by ktoś komuś nie odpowiadał to piszą że nie i argumentują to zazwyczaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
18Stka Opublikowano 8 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2021 Na Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 8 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2021 (edytowane) tak, ale jakich argumentow ma uzyc? Edytowane 8 Czerwca 2021 przez Rastafari Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 7 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2021 Propozycja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi