Azorekk Opublikowano 6 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2021 Nick: Azorek Wiek: 16 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Ponieważ w ostatnim czasie jest na serwerze bardzo dużo użytkowników, którzy posiadają wspomagacze i chce temu zapobiegać, gdyż wiele czasu spędzam na tym serwerze. Ostatnio użytkownik wbił jedną z wyższych topek na cheatach, więc myślę, że się przydadzą jeszcze admini. Myślę też że, przydadzą się admini co wchodzą na serwer o późnych godzinach. Doświadczenie w adminowaniu: Starałem się pare razy o admina lecz nie skutecznie, więc zerowe. Jak długo gram w CS:GO?: 4 lata, 3000h W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Na serwerze gram o bardzo różnorodnych godzinach lecz najczęściej od 21.00 do 3.00 Link GT: https://www.gametracker.com/player/Azorek/51.77.34.138:30006/ Znajomość SM: 3/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198364239560/ Mikrofon: Tak Mutacja głosu: Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: Oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 7 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2021 Mutacja SM Na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABIXON Opublikowano 7 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2021 (edytowane) +wiek +mutacja +sm TAK Edytowane 7 Czerwca 2021 przez PABIXON Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitos Opublikowano 7 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2021 Jak najbardziej na tak adminów nigdy za mało tym bardziej grających w nocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczmi Opublikowano 7 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2021 Na tak +Mutacja głosu +Aktywność na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczypsik Opublikowano 7 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2021 Na tak +Mutacja +Aktywność na serwerze +sm +wiek 3 godziny temu, Nitos napisał: adminów nigdy za mało tym bardziej grających w nocy ^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 7 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2021 +Gram jak lem -Ty nie grasz jak lem +Ale nie masz życia i grasz na OM +I tak dostaniesz bo serwer umiera Na tak Żeby nie było płakania +Aktywność +Zachowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spawn Opublikowano 9 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2021 Na tak +mutacja +wiek +aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 10 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2021 Na Tak +wiek +ogar +mutacja -jestem lepszy :c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kabe Opublikowano 10 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2021 tak +wiek +mutacja +sm +ogar +spoko ziomek +kulturka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kellow Opublikowano 10 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2021 tak +wiek +ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasioczek Opublikowano 11 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2021 Na tak +Wiek +Ogarnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 12 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2021 +Wiek +Aktywność Jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceOne Opublikowano 13 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2021 Napisz do Major Admina* lub Opiekuna Serwera* prywatną wiadomość na forum, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam). Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot *Jeżeli na serwerze nie ma Major Admina, ani Opiekuna Serwera, to zwróć się do xBonio. Aplikant został przyjęty na stanowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi