Skocz do zawartości

[Przyjęte] Powrót na admina? :p

Udostępnij

Sylwek

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: (Na jakim grasz na serwerach)Sylwek
Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) Ponieważ większość osób mnie zna bądź kojarzy myślę ze byłbym w stanie doprowadzić serwer do porządku gdybym był adminem
Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.) Byłem już adminem na jb prze ok. dwa mięsiące
Jak długo gram w CS:GO?: 4,5 roku (ok.2,800 godz)
W których godzinach najczęściej gram na serwerze?:To zależy od dnia le najczęściej 16-22
Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać maksymalnie 3 linki do GT) GT1 GT2 GT3
Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci)4/10
Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/-sss-/
Mikrofon: (Tak/Nie)Tak

Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet)Nie
Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak

Myślę, że Sylwek nawet bez mutacji utrzymałby serwer do porządku. Jakieś kilka miesięcy wcześniej miałeś admina i dobrze się sprawowałeś, pomimo braku mutacji. Myślę, że kiedy Sylwek dałby się prowokować to zachowałby zimną krew i dawał kary tak jak ja kiedyś. Zachowanie, kultura osobista i regulamin, który jest znany do perfekcji daje + do dania ponownej szansy dla Niego. Na TAK.

• Smutne. 1
  • Haha! 1

Na tak

Mam tskie wrażenie ze po takim czasie łatwiej bedzie cie wyprowadzić z równowagi ale regulamin znasz

Admin był na początku trochę trzeba było ci pomoc ale to normalne 

Nie wiem jak teraz sprawa ze społeczeństwem  o nie gram ale dałbym ci szanse , kar nie dawałes za dużych lub za czesto :)

jestes ziomem i plusik 

Nie
-Kłamiesz z wiekiem, była pogadanka z Mondejem na discordzie i gadaliśmy o tym, on sam wtedy się ujawnił, że ma 14 lat ( w sumie po jego zachowaniu można to bardzo łatwo przejrzeć ) i mówił, że ty też mając admina kłamałeś z wiekiem, a raczej nie żartował by sobie z takiego czegoś mając w tamtym momencie z Tobą bardzo dobry kontakt, jeśli nie byłbym pewny to bym tego nie napisał więc stąd mój głos na "nie".

Co prawda lubię Cię, ale denerwują mnie takie osoby bo ja przykładowo dołączając na arenę miałem 13 lat, aktualnie będę miał za niedługo 15 lat. Muszę sobie trochę poczekać, aż do tej 15-stki żeby przykładowo pisać podania na admina gdzie wymagania są ( wiek // 15 lat ), a nie jak reszta osób kłamać z wiekiem żeby mieć admina.

Edytowane przez Karczmi
  • Smutne. 1

Jako takich zastrzeżeń nie było wobec Ciebie. Wezmę.

Napisz do Mnie podając SID jak i link do konta na forum.
Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam:  steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot

Aplikant został przyjęty na stanowisko.
  • Lubię to! 1
  • Smutne. 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności