Mistrzuu Arab Opublikowano 7 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 (edytowane) NIck: Mistrzuu Arab Wiek: 15 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Jestem ogarniętym chłopakiem ,często przesiaduje na serwerze, ostatnio nadeszła mnie ochota na spróbownie czegoś nowego :), jestem miły i uprzejmy, większość serwera JB myślę, że mnie lubi. Doświadczenie w adminowaniu: Chociaż nigdy nie miałem admina szybko to ogarnę. Jak długo gram w CS GO?: około 4 lata. W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Gł. wieczorem po 20, chyba że w weekendy to od popołudnia. Link GT: https://www.gametracker.com/player/[SWAT] Mistrzuuu Arab/137.74.7.15:30050/ https://www.gametracker.com/player/Arab master/137.74.7.15:30050/ https://www.gametracker.com/player/[DELTA] Arab master/137.74.7.15:30050/ https://www.gametracker.com/player/[ALLAH] Arab master/137.74.7.15:30050/ Znajomość SM: 2/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198185690606/ Mikrofon: Tak Czy przeczytałeś regulamin na admina: Tak Edytowane 7 Marca 2019 przez raveN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistrzuu Arab Opublikowano 7 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 SSRRRY Mistrzuu Arab pomyłka xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daro- Opublikowano 7 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 Na TAK: +pozytywny chłop +ogarnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AppleJack Opublikowano 7 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 Na tak, tylko tego nie zj*b jak anonim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistrzuu Arab Opublikowano 7 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 (edytowane) nic tu nie było Edytowane 7 Marca 2019 przez ArabMaster Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AppleJack Opublikowano 7 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 Ale sobie nie radzi w byciu adminem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebOwieczka Opublikowano 7 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 Na tak, jest aktywny i z tego co widziałem raczej bezkonfliktowy. Jeśli zostanie adminem i będzie potrzebować pomocy, to myślę że ja i inni admini chętnie jej udzielimy, dlatego szybko ogarnie komendy i nabierze pewności siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strachu Opublikowano 7 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 Na TAK +ogarnia ct +aktywnosc +brak konfliktów +kultura tez jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 7 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 Jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dover Opublikowano 7 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 Stały gracz, z którym nie ma problemów. Na tak ofc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUMUN_Andrzej Opublikowano 7 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 Na tak, pozytywny i spokojny chlop czesto go widze na jb i napewno jak bedzie potrzebna pomoc to pomozemy zreszta ja nadal sie niekiedy dopytuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 7 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 8 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2019 Jestem na tak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikt Opublikowano 8 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2019 Jestem Na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 8 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2019 Na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefisTo Opublikowano 8 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2019 Jestem na TAK ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrblack Opublikowano 8 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2019 Niby na tak ale zaraz połowa serwera to będą admini. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EzBucks_YT Opublikowano 8 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2019 Można dać mu szansę, ale jestem za okresem próbnym jak narazie Na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wwawdwdadwdadww Opublikowano 8 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2019 Na TAK spoko chłop, dałbym mu szanse. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitrek Opublikowano 8 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2019 Na nie -aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joski Opublikowano 8 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2019 (edytowane) nie Edytowane 8 Marca 2019 przez raveN 1 Skracam "wypowiedź" do jednego słowa. Przez raven, 8 Marca 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 8 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2019 Tak. Bardzo mily ogarniety chlopak @ mrblackKiedys bylo wiecej i nie bylo problemow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 8 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2019 Na Tak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Midoriya Opublikowano 8 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2019 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masełko! Opublikowano 8 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2019 TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi