Rastafari Opublikowano 25 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2021 (edytowane) Nick: Rastafari Wiek: 16 3 najlepsze prace: 1 2 3 2 linki do zleceń: Używany program: Gimp Doświadczenie w grafice: To tak, wcześniej robiłem grafiki w Photo Pea, Ale teraz dzięki takiej osobie z AS, która też była grafikiem poleciła mi się przenieść na GIMPa, i mi się to opłacało. Już trochę w GIMPie robię i większość rzeczy potrafię zrobić (Z GIFami też zbytnio nie mam problemu). Coś o sobie: Co tu więcej mówić. Na serwerach się zachowuję, może nie którzy tego nie widzą, ponieważ gram na JB ale osoby z JailBreak'a widzą moje zachowanie. W grafikach nie mam jakoś zbytnio problemu, kilka minutek pracy i mogę bardzo fajną pracę zrobić. Staram się być osobą bezkonfliktową i nie dać się przez nie które osoby prowokować. Edytowane 25 Maja 2021 przez Rastafari Dodatki :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killerek Opublikowano 25 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2021 Na Nie -Na 3 grafiki tylko 1 jest nawet nawet +Wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bincior Opublikowano 25 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2021 (edytowane) W dalszym ciągu słabe prace, obejrzyj jakieś poradniki na yt bo jest ich pełno na nie Edytowane 25 Maja 2021 przez Bincior Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 25 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2021 Niech stracę. Na Tak +wiek +aktywność na dziale "zlecenia" -spróbuj poprawić jednak swoje pracę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 25 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2021 nie slabe prace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supremenie Opublikowano 25 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2021 Słabe prace na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snooki Opublikowano 25 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2021 Tylko jedna praca spoko reszta meh Na Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Br0wn Opublikowano 25 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2021 NA NIE! -słabe prace -psycha ci siądzie od razu Zaraz @ SK4N3Rodrzuci "na prośbę autora" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esper Opublikowano 25 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2021 Na nie. Bez urazy takie mocno średniawe są te prace. Wbij se na gimpa czy na co tam chcesz i eksperymentuj trochę, może nawet popatrz jakieś poradniki żeby obczaić jak zrobić spoko efekty, polecam również pobrać sobie któregoś GFX packa jeśli nauczysz się z niego dobrze korzystać to już będzie trochę lepiej. Ogarnij jeszcze czcionki, tu masz fajną stronke klik 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 2 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2021 Aplikacja została odrzucona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi