Kokonek Opublikowano 11 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2021 Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze) https://steamcommunity.com/id/Kokonek123/ Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę) https://steamcommunity.com/id/nzipl Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) NaizOpis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) Zacznijmy od tego, że jako major admin nie ma praktycznie aktywności na serwerze (dowody w screenach niżej). Po drugie, nie wywiązuje się jako m@ z eventów. Pierwszym eventem jest event zaproś znajomych, zaprosiłem dwóch znajomych zgodnie z zasadami i po zakończeniu wydarzenia powinienem dostać 3 tysiące fajek. Niestety, nie doczekałem się ani jednej z tego eventu. Po zapytaniu się Naiza na pw na steamie piszę mi że przeleje mi fajki jeśli spotka mnie na serwerze. Jak on chce mi przelać te fajki skoro jego aktywność nie sięga nawet 1h tygodniowo. Po drugie, event aktywny jb, zgodnie z zasadą, byłem top 1 w aktywności na tym evencie i powinienem dostać 30k fajek [10k z każdego tygodnia (czyli 20k bo były 2 tygodnie tego eventu) i 10 k za top 1]. Rozumiem że jest podpunkt który mówi o tym że przy wypłacie fajek będą brane pod uwagę kary za niewłaściwe zachowanie ale chyba nie może mi premii 10k kredytów nie dać żadnego, rozumiem żeby mi nie dał połowy ale że wszystkich? Teraz czas na rekrutacje, przyjmuję podanie osobie która dostała muta na miesiąc i perma na forum (i 50 commsów) a nie przyjmuje podania osobie która ma zaledwie garstkę commsów. Przyjmuję również osobie która gra zaledwie ok. tygodnia a nie przyjmuje osoby która gra już od dłuższego czasu. Przyjmuję również osobę która napisała w podaniu sm 3/10 (nie sprawdził znajomości sm przyjmowanych administratorów) a po chwili ta sama osoba pyta się mnie na pw jak nadać permbana (3/10 Umiem posługiwać się wszystkimi komendami z sm_admin bez jego pomocy)Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) jb#2 i forum Data i godzina zdarzenia: Cały czas a bardziej dokładnie to od przyjęcia jako m@ do teraz.Dowody: (Screeny/ logi serwera, a w przypadku dema- dokładny czas zdarzenia) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moesty Opublikowano 11 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2021 Siema to ja od permbana ale chciałem jeszcze ogólnie powiedzieć ze admina na jb#2 dostałem 3 godziny temu ale uprawnien nadal nie mam wysyłalem naizowi na forum dwa razy moje steam id a on nawet tego nie odczytał Nie zostałem dodany nawet na discorda dla adminów a jak dzieją sie na serwerze takie rzeczy gdzie dwóch graczy sie wyzywa przy tym tez wyzywając mnie to nie moge nic zrobic bez uprawnien które powinienem dostać od naiza 3 godziny temu bo z adminów w znajomych mam tylko janka pawła i supreme którzy są offline jedyne co moge zrobic to napisac skarge na forum po mimo tego ze mam admina to nie mogę z niego korzsytać 1 4 Skoro nie odczytał, to widocznie nie ma na to wolnej chwili, poczekaj cierpliwie SPAM Edit. Łączę dwa posty w jeden, nie spamuj Przez RuteK, 11 Maja 2021, edytowane 11 Maja 2021 Nie każdy musi być 24/7 aktywny, po prostu poczekaj cierpliwie. Spam. Przez Mikru, 11 Maja 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 11 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2021 Co do aktywności, zapraszam do zliczenia czasu wymyślania propozycji oraz robienie czegokolwiek na tym serwerze. co do eventu zapraszania znajomych, wystarczy napisać do mnie gdy bede online, to wejdę na serwer co do adminow, serwer umiera, nic nie zaszkodzi dać admina takim osobom, może zmądrzeją i nie będą robić głupot, w innym przypadku proste dengu admina dodam, gdy bede w domu, nie każdy ma czas być 24/7h na forum 2 5 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator xdar1uNqq Opublikowano 11 Maja 2021 Moderator Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2021 Jako, ze jestem top3 60ną zaraz po @Matysiak i @DarkYakuza to też sobie strzelę z uszka 1. Eventy: data ogólnie to nie pierwszy event, na który naiz nie przychodzi lub go przekłada. Był event OX, który musiałbyć powtarzany 3 razy, bo nie umiał ułożyć pytania, zabijał osoby po czym respił, żeby znowu zabić(nie mam już demka, aczkolwiek na tym evencie był między innymi @ SchMidT), a nagrody rozdał po 3 tygodniach xD 2. Aktywność GT30DNIJB2 vs GT30DNIJB1. Ja rozumiem, ze możesz nie mieć czasu, ale w takim razie czemu poświecasz większość na JB1, skoro tutaj masz M@? 3. Dużo do zastanawia się nie masz - 3 raz robisz ten sam event(czyt. gra o tron itp. polegający na wygrywaniu konkurencji z danej mapy(jednej i tej samej). Przy okazji P2W xD) 1 2 3 4. Co nie zmienia faktu, że chociaż coś próbujesz robić, ale przez ludzi masz związane ręcę. Przychodzi taki mikus, diamont i reszte spam ekipy i tylko przepisują to co wyżej napisane byle post się nabił. 2 godziny temu, Moesty napisał: Nie zostałem dodany nawet na discorda dla adminów a jak dzieją sie na serwerze takie rzeczy gdzie dwóch graczy sie wyzywa przy tym tez wyzywając mnie to nie moge nic zrobic bez uprawnien które powinienem dostać od naiza 3 godziny temu bo z adminów w znajomych mam tylko janka pawła i supreme którzy są offline jedyne co moge zrobic to napisac skarge na forum po mimo tego ze mam admina to nie mogę z niego korzsytać Logiczne, że Naiz pracując nie jest w stanie 24/7 dawać Ci permisje i dodawać na dc. Jeśli chcesz się skontaktować z adminami to patrz TU i TU TEŻ Co do klamania z SM pokaż mi majora, który weryfikuje SM, bo przez 5 serwerów nikt nie weryfikował mojego SM, SM to nie regulamin, chociaż tego też nie sprawdza xD - Do tego chłop ma admina, więc po co sprawdzać SM. 2 godziny temu, naiz napisał: co do eventu zapraszania znajomych, wystarczy napisać do mnie gdy bede online, to wejdę na serwer To Ty robisz event, więc to Ty powinieneś zadbać o możliwość odebrania nagrody. Jeżeli jesteś 30 min na tydzień to cięzko Cię złapać ^<^@Matysiak pozdro 7 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 12 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2021 W dniu 11.05.2021 o 20:35, xdar1uNqq napisał: 1. Eventy: data ogólnie to nie pierwszy event, na który naiz nie przychodzi lub go przekłada. Był event OX, który musiałbyć powtarzany 3 razy, bo nie umiał ułożyć pytania, zabijał osoby po czym respił, żeby znowu zabić(nie mam już demka, aczkolwiek na tym evencie był między innymi @ SchMidT), a nagrody rozdał po 3 tygodniach xD eventu 07/05 nie zrobiłem, ponieważ było 7 osób, w tym ja i dwóch adminów, przełożyłem go na 09/05, było 5 osób. Co do eventu OX, był powtarzany 2 razy, ponieważ gracze nie potrafili poprawnie odpowiedzieć. Na event planowałem przeznaczyć 15-17k, końcowo przeznaczyłem 5k dla każdej osoby, która w tamtym momencie powinna żyć. W dniu 11.05.2021 o 20:35, xdar1uNqq napisał: 2. Aktywność GT30DNIJB2 vs GT30DNIJB1. Ja rozumiem, ze możesz nie mieć czasu, ale w takim razie czemu poświecasz większość na JB1, skoro tutaj masz M@? już o tym pisałem, polecam zliczyć czas na wymyślanie propozycji oraz robienie z nimi czegokolwiek, z pewnością da to więcej, aniżeli granie z pięcioma osobami W dniu 11.05.2021 o 20:35, xdar1uNqq napisał: 3. Dużo do zastanawia się nie masz - 3 raz robisz ten sam event(czyt. gra o tron itp. polegający na wygrywaniu konkurencji z danej mapy(jednej i tej samej). Przy okazji P2W xD) 1 2 3 jest to imo najciekawszy event, który zawsze cieszył się popularnością. p2w? https://sklep.arenaskilla.pl/ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 14 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2021 Skarga została przyjęta. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi