18Stka Opublikowano 8 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2021 Nick: MówiłaŻeMa18 Wiek: 17 lat ( 28 maj kończę 18 ) Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Gram często na serwerze , ludzie mnie znają już , jestem ogarniętym graczem w tt jak i ct . Myślę że nie robię nikomu krzywdy i z każdym staram się mieć sztamę , oczywiście jak każdemu czasem i nerwy puszczą ale to rzadko się zdarza . Gram w takich godzinach gdzie czasem już admina nie ma a naprawdę by się przydał , oraz miałem już admina na JB i ogarniam co i jak Doświadczenie w adminowaniu: Jeżeli chodzi o csgo to admina miałem około 8 razy ale na JB 2 . Większość adminów miałem jeszcze za czasów 1.6 . Jak długo gram w CS:GO?: Około 4 lata W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: To zależy jak mam czas przeważnie wieczorami i z rana Link GT: https://www.gametracker.com/player/[Knife] MówiłaŻeMa18/137.74.7.15:30050/ https://www.gametracker.com/player/[orki] MówiłaŻeMa18/137.74.7.15:30050/ Znajomość SM: 5/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/anthev555/ Mikrofon: Tak Mutacja głosu: Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Br0wn Opublikowano 8 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2021 Jestem na tak +aktywność +wiek +ogarnia ct Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dunk Opublikowano 8 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2021 nie -prowokujesz -grasz giga krotko bo miales przerwe 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczmi Opublikowano 8 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2021 Nie -grasz zbyt krótko 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozek Opublikowano 8 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2021 Tak +ogarnia +wiek +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikus Opublikowano 8 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2021 xd nie nie ogarniasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diamont Opublikowano 8 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2021 nie -nie ogarniasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tetsuya Opublikowano 8 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2021 niestety nie ogarniasz jeszcze wszystkiego więc jak na razie na nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek_ Opublikowano 8 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2021 Na nie, dzis robiles proste błędy. -nie ogarniasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitos Opublikowano 9 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2021 Na nie -prowokujesz -kultura -nie do końca ogarniasz CT Pograj jeszcze trochę zmień zachowanie a będę na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 9 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2021 eh nie kim ty jestes? aktywnosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ST0LAR Opublikowano 9 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2021 3 godziny temu, Rastafari napisał: eh nie kim ty jestes? aktywnosc xd musi być kimś? +aktywnosc - nie ogar pograj troszke jeszcze na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefxkacp Opublikowano 9 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2021 grasz 2 tygodnie na serwerze na nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 9 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2021 Na Nie -grasz mało -SM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 9 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2021 Brak zastrzeżeń, brak commsow,ctbanow na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 9 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2021 Okres próbny. Napisz do Mnie podając steamID jak i link do konta na forum Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot Aplikant został przyjęty na stanowisko. 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi