Leny Opublikowano 6 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2021 Nick: Leny Wiek: 19 Dlaczego ja mam otrzymać admina?:Posiadam duży zakres wiedzy w tym temacie,byłem adminem na wielu różnych serwerach i uważam, że czasem to co się dzieje na arenie skilla 1v1 przechodzi ludzkie pojęcie. Doświadczenie w adminowaniu:Tak jak pisałem wyżej byłem adminem na wielu serwerach spędziłem na ,,adminowaniu'' ok.700h Jak długo gram w CS:GO?: Od 6 lat z przerwami W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: różnie od 10-15 20-2:00 Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać maksymalnie 3 linki do GT):https://www.gametracker.com/player/Leny/185.40.196.238:30025/ Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci) Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/Leny99996/ Mikrofon: (Tak/Nie)Tak Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet)Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dunk Opublikowano 6 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2021 2 godziny temu, Leny napisał: Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci) ????? +Wiek +Aktywność +Długo Grasz TA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczmi Opublikowano 6 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2021 Tak +Doświadczenie +Wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczypsik Opublikowano 6 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2021 Tak +Doświadczenie +Wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terminator Opublikowano 6 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2021 +wiek +gt Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 6 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2021 (edytowane) 440 minut w ciągu jednego dnia na arenie 1vs1 😮 +Aktywność +Wiek Jestem na tak. Edytowane 6 Maja 2021 przez Ciosek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ST0LAR Opublikowano 7 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2021 +aktywnosc +wiek na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diamont Opublikowano 7 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2021 Tak +wiek +aktywność +mutacja +doświadczenie (nie dałeś znajomość sm 😭) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 8 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2021 Napisz do Major Admina* lub Opiekuna Serwera* prywatną wiadomość na forum, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam). Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot *Jeżeli na serwerze nie ma Major Admina, ani Opiekuna Serwera, to zwróć się do xBonio. Aplikant został przyjęty na stanowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi