Karczmi Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Propozycja to: Dodanie nowego działu Treść: Proponuję dodać nowy dział do tematu jailbreak który nazywałby się "muzyka pod koniec rundy". W tym dziale byłyby dawane propozycje dotyczące dodawania nowych utworów pod koniec rundy na serwerze jailbreak, chodzi mi o muzykę która gra zawsze pod koniec rundy na serwerze. Robi to czasami spam dodawanie takich propozycji tym bardziej jak ludzie dodają w jednej propozycji po jednej muzyce, a od tego byłby specjalny dział na forum i myślę, że byłoby łatwiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dunk Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Nie, jakby po co xD? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bincior Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2021 na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2021 nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Wydaje mi się że roundsoundy powinny być zmieniane przynajmniej raz na 2 miesiące. Można pisać propozycje na wszystkie serwery co te około 2 miesiące. Jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ST0LAR Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2021 na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Forum Tomgra Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Administrator Forum Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2021 https://forum.arenaskilla.pl/forum/82-paczki-round-sound/ Proszę bardzo, tutaj można składać propozycję RS'ów. Na wszystkie serwery są wgrywane te same Rs'y, nie ma więc potrzeby tworzenia takie działu pod żadnym z serwerów. Na nie. (chcesz nowe RS'y na serwerze? Zrób swoją paczkę i napisz nowy temat w podlinkowanym dziale) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Pan wyżej wyjaśnił Propozycja została odrzucona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi