Koncu Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 (edytowane) Propozycja to: Dodanie pkt do tatyfikatora Treść: Dodać punkt do tatyfikatora - "Kłótnia gracza z adminem - mute/gag od X do Y" lub "Podważanie słowa bądź decyzji admina (o nadaniu muta/gaga/bana)- mute/gag od X do Y" Edytowane 4 Marca 2019 przez Koncu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Midoriya Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 (edytowane) Jestem na nie. Skończy się na tym że admini będą dawali muty za byle co bo przecież taki jest regulamin. Edytowane 4 Marca 2019 przez Midoriya Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikt Opublikowano 5 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 Na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 5 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 Na NIE, bezsensu czasem gracz może mieć właściwie rację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 5 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joski Opublikowano 5 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dover Opublikowano 5 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 Jestem na nie, jeśli gracz podważa decyzje admina przytym nie nadużywając i nie wyzywa to po co go mutować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
desza Opublikowano 5 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 (edytowane) Jestem na nie. Za przykład można dać tutaj niektórych adminów jb, którzy będą uważali się za nie wiadomo kogo. Z tego punktu będzie więcej minusów niż plusów. Edytowane 5 Marca 2019 przez 「Deshayiere」 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 5 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 Czemu, chcesz sie wywyzszac? XDDD Admin tez gracz wiec jak dla mnie taka rzecz to przesada. Czasami jak taki madry admin powie cos glupiego (nie wskazuje nikogo) to gracz MUSI sie podporzadkowac? Chcecie wiecej skarg od @ Joski? Btw jesli ziomek spamuje to daj mute za naduzywanie i tyle. Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 5 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 Na nie. Powody @Siedem dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 5 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 nie no @Siedem dnidobrze napisał NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 5 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 Nie jestem żadnym historykiem, ale nie róbmy tutaj totalitaryzmu, przynajmniej dla adminów :v 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 5 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 Propozycja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi