mefisTo Opublikowano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 Nick: MefisTo Wiek: 15 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Piszę to podanie gdy jestem na serwerze i od 2-3 godz. zgłaszam 3 osoby za BINDY , MUTACJE i żaden ADMIN sie nie pojawił wiem że macie sprawy prywatne. Dlatego chcę pomóc żeby bylo nas więcej. Doświadczenie w adminowaniu: w cs 1.6 miałem przez 8 miesięcy Jak długo gram w CS:GO?: 1,5 roku W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: w dni szkolne 16-19 a w weeknedy 10-15 i od 17-22 cos takiego :) Link GT: https://www.gametracker.com/player/Mefisto/185.30.124.110:30040/ Znajomość SM: 3/10 Indentyfikator Steam: STEAM_1:0:160286923 Mikrofon: TAK ale z mutacja gorzej Kontakt: STEAM, FORUM Czy przeczytałeś regulamin Admina?: TAK PS. Pisałem już podanie na STARYM forum , ale własciciel sie nie wypowiedział. BARDZO PRZEPRASZAM pomylilem serwery bo podalem na innym a chcialem złozyc podanie na HNS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 Jestem na tak, wymagania spelniasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 +aktywność spoczko +sm moze byc +wiek Jestem na TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 Jestem na tak wymogi spełniasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NTM Opublikowano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 Jestem na tak, powody up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J0K3R Opublikowano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 Jestem na TAK +aktywność Wiek w sumie też na + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 Przeniosę wtedy jak będzie to możliwe. Co do podania jestem na TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi. Opublikowano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeeMay Opublikowano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 Spełniasz wymagania jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4RLING Opublikowano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 Nic nie widzę jakie serwery xD Jestem na tak + AMXX + Doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 Jestem na TAK +Wiek. +/- Sm mnie troszke zniechęca. + Aktywność. Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deriv Opublikowano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 Jestem na tak + wiek + sm +aktywność +ogarnięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamyK Opublikowano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 Jestem na tak +wiek +aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fenomenalny Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Na Tak + Aktywność + wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dover Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Są wymagania, więc jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joski Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 +wiek +sm Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vic Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Jestem na tak. Sprawia wrażenie dobrego kandydata, a do tego spełnia wymagania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 13 Stycznia 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 W sumie dlaczego nie? Wydajesz się być ogarnięty, pokaż co potrafisz. Na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Zmieniam zdanie jestem na nie. - kiedy prosiłem zebys sie odezwał, napisałes ze nie bo jako admin będziesz sie odzywac. Wiec ciężko stwierdzić czy masz jednak ten mikrofon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TiFu Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Tqk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 14 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi