matisiek Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Nick:✖๓คtเรเєк✖ Wiek: 18 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: ponieważ ani razu niewidzialem admina na 1vs1 i chcial bym pomoc walczyc z tymi haxami bo juz mnie denerwują Doświadczenie w adminowaniu: w adminowaniu siedze juz z rok bylem adminem na 4 innych serwerach i postanowilem złożyć podanie tutaj Jak długo gram w CS:GO?: nw tak z 2 lata W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: od 9 do 23 Link GT: https://www.gametracker.com/player/✖๓คtเรเєк✖/185.40.196.238:30025/ Znajomość SM: 6/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199064282193/ Mikrofon: Tak Mutacja głosu: Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?:Tak A godziny sa do nadrobienia ale to nie problem dla mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczmi Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Okres próbny -/+Tylko 3 dni aktywności w tym tygodniu, ale mimo to i tak dużo minut +Doświadczenie +Wiek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczypsik Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Na tak +wiek +sm +Doświadczenie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domcia Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Nie Pograj trochę więcej (bo grasz od niedawana), daj się poznać ludziom i wtedy złóż podanie ;// 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator xdar1uNqq Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Moderator Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2021 +wiek +chęci brak adminow, wiec mozna dac szansę, na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diamont Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2021 na nie -grasz od niedawna daj się poznać graczom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
72Tobias Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Na nie. -aktywnosc jak i na serwerze i na forum -grasz od niedawna jak już było wspomniane wyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szef_G Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Na tak. +wiek +mało adminów jednak ich brakuje +doświadczenie -aktywność na serwie ale da sie to zmienić ale z tym że nigdy nie widziałeś admina to skłamałeś (-) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Niestety Twoje podanie zostało odrzucone. Możesz spróbować ponownie za 7 dni. Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi