Dank Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 Nick: ★ Dank ★ ArenaSkilla.plWiek: 15Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Brakuje adminów, a ja chciałbym pomóc przy utrzymaniu porządku na serwerze.Doświadczenie w adminowaniu: PosiadamJak długo gram w CS:GO?: 2,290 godz. łącznieW których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 16-20Link GT: klikZnajomość SM: 6/10Link do profilu Steam: klikMikrofon: TakCzy przeczytałeś regulamin Admina?: Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 Na tak, idealny kandydat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefisTo Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 Oczywiście że TAK ? Najlepszy kandydat na to miejsce ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikt Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 Jestem Na TAK!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiczuMily Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 Na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Midoriya Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
★N!k0★ Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 Na TAK! Świetny kandydat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deriv Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi. Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joski Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sabor Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koncu Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 Napisz do dowolnego Major Admina* lub Opiekuna Serwera* na Pw, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam). Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot *Jeżeli na serwerze nie ma Major Admina, ani Opiekuna Serwera, to zwróć się do @ xBonio Aplikant został przyjęty na stanowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi