KR3IZOL Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Nick: KR3IZOL Wiek: 18 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Dlaczego? bo już byłem na tym serverze adminem i go straciłem za aktywność i dla tego chciałem wrócić do admistracji bo wieczorami ciężko jest żeby wszedł jakis admin i sprawdził gracza albo go zbanował dla tego chciał bym wrócić spowortem na admina Jak długo gram w CS:GO?: 4 lat W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: potrafie być od 9 tak do 23 Link GT: https://www.gametracker.com/player/KR3IZOL/51.77.34.138:30006/ Znajomość SM: dobra Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198799899229/ Mikrofon: (Tak Mutacja głosu: (Tak/ Czy przeczytałem regulamin Admina?: tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spe3DU Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Miał admina wie co jest 5,wiek,sm,pomoc się przyda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktooor Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2021 tak +aktywność +miał admina +SM +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2021 (edytowane) tak mial admina wiek sm Edytowane 14 Kwietnia 2021 przez Rastafari Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczmi Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Tak +Wiek +SM +Aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Tak Mial adma ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hiro Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2021 tak +aktywność +miał admina +SM +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tamer Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2021 5 godzin temu, KR3IZOL napisał: Znajomość SM: dobra To chyba poza skalą +Wiek +Aktywność TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikus Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2021 na tak +były admin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dunk Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2021 tak +sm dojebane +ogar +mial adma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diamont Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Tak +doświadczenie +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiok Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2021 tak +wiek +sm +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amster Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Na tak +wiek +doświadczenie +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczypsik Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Na tak +aktywność +miał admina +SM +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator xdar1uNqq Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Moderator Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2021 +doswiadczenie +wiek +sm na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ST0LAR Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2021 ta +sm +ogar 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Napisz do Major Admina* lub Opiekuna Serwera* prywatną wiadomość na forum, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam). Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot *Jeżeli na serwerze nie ma Major Admina, ani Opiekuna Serwera, to zwróć się do xBonio. Aplikant został przyjęty na stanowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi