Adi Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Nick: Adi ツ Wiek: 21 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Chciałbym zostać administratorem dlatego, że jestem osobą, która ma indywidualne podejście do każdego gracza łamiącego regulamin. Staram się najpierw z kimś porozmawiać i później pisać skargi na forum czy jeżeli miałbym administratora rozdawać muty/gagi. Często, gdy gram na serwerze zauważam brak szacunku do innych graczy lub łamanie regulaminu w innych obszarach. Chciałbym dążyć do tego, aby każdemu grało się lepiej, bo właśnie my jesteśmy społecznością tego serwera, na którym miło spędzamy czas. Zdaje sobie sprawę, że mam kilka comsów. Niestety każdy człowiek popełnia błędy. Ja staram się uczyć na swoich błędach mam nadzieje, że jest to widoczne po poprawie mojego zachowania. Doświadczenie w adminowaniu: Byłem kilka razy administratorem na innych sieciach CSGO oraz w wieku 15/16 lat byłem administratorem na JB na serwerach Counter Strike 1.6 Jak długo gram w CS:GO?: od początku :)) W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Gdyż pracuje i studiuje zaocznie najczęściej gram wieczorami. Wiadomo, jeżeli jest sesja i natłok obowiązków musze ograniczyć granie. 16-24+ Link GT: Aktualny GT, GT, GT x3 Znajomość SM: 7/10 Link do profilu Steam: Steam Mikrofon: (Tak/Nie) Tak Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet) Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: Oczywiście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djpikoo Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Okres próbny -Kłócisz się z aminami ( zawsze uważasz ze masz racje) + aktywność +SM +wiek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shy_Tenshinnnnn Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2021 (edytowane) Jak dla mnie powinien dostać narazie na okres próbny nie kłóci się kulturka +Aktywność +Sm +Wiek Edytowane 5 Kwietnia 2021 przez Shy_Tenshinnnnn 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Na tak Okres próbny Wiek Aktywnosc 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokonek Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Na tak +aktywność +mutacja 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tetsuya Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2021 -commsy -aktywność w ostatnich dniach -jest sporo już adminów +wiek +sm 😮 Jak na razie na nie ;/ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dunk Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2021 - nie widze cie w roli admina - commsy + sm 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kutashi Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2021 +sm +dobra morda +ogarnia +zachowanie jestem na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczmi Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2021 nie -zachowanie -commsy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Squeezer Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Na tak Ogarnia Wiek Aktywnosc Przestrzega regulaminu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2021 nie commsy ;/ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diamont Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Nie -commsy -zachowanie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikus Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2021 na tak +sm +aktywnosc 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiok Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2021 na tak +aktywność +sm +wiek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek_ Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2021 na nie -zachowanie -commsy +wiek +sm 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BotKozaczek Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2021 na tak +aktywność +mutacja +wiek +Ogarnia +miły +pomocny 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2021 posiada aktywnosc, gra tutaj już sporo czasu, wiek, sm. osobiscie nie patrze zbytnio na commsy, poniewaz w roli admina gracz inaczej się zachowuje. jakieś tam skargi tworzyłeś, co jest na + jesteśmy na dobrej drodze, aby postarzyć serwer. na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixtro0 Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2021 na tak +aktywność +mutacja +wiek +Ogarnia +miły +pomocny 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kenrau Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Tak -Commsy +Ogarnia +Aktywość taka jaką się nabija aby dostać admina +Sm +Wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Okres próbny 15 dni. Napisz do mnie podając link do konta na forum jak i Twój SteamID Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot Aplikant został przyjęty na stanowisko. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi