Skocz do zawartości

[Przyjęte] Podanie Adi ツ

Udostępnij

Adi

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Adi ツ 
Dlaczego ja mam otrzymać admina?:

Chciałbym zostać administratorem dlatego, że jestem osobą, która ma indywidualne podejście do każdego gracza łamiącego regulamin.
Staram się najpierw z kimś porozmawiać i później pisać skargi na forum czy jeżeli miałbym administratora rozdawać muty/gagi.
Często, gdy gram na serwerze zauważam brak szacunku do innych graczy lub łamanie regulaminu w innych obszarach.
Chciałbym dążyć do tego, aby każdemu grało się lepiej, bo właśnie my jesteśmy społecznością tego serwera, na którym miło spędzamy czas.

Zdaje sobie sprawę, że mam kilka comsów. Niestety każdy człowiek popełnia błędy.

Ja staram się uczyć na swoich błędach mam nadzieje, że jest to widoczne po poprawie mojego zachowania.
Doświadczenie w adminowaniu: Byłem kilka razy administratorem na innych sieciach CSGO oraz w wieku 15/16 lat byłem administratorem na JB na serwerach Counter Strike 1.6
Jak długo gram w CS:GO?: od początku :)) 
W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Gdyż pracuje i studiuje zaocznie najczęściej gram wieczorami. Wiadomo, jeżeli jest sesja i natłok obowiązków musze ograniczyć granie. 16-24+
Link GT: Aktualny GTGTGT x3
Znajomość SM: 7/10
Link do profilu Steam: Steam
Mikrofon: (Tak/Nie) Tak

Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet) Tak
Czy przeczytałem regulamin Admina?: Oczywiście.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności