JKBx Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2021 (edytowane) Nick: JKB Wiek: 15 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Są godziny w których na serwerze nie ma admina i gracze odwalają syf typu wyzwiska, nadużycie mikrofonu jak i pchanie się do CT przez osoby które nie ogarniają. Chciałbym pomóc administracji w zapobieganiu sytuacji które wymieniłem Doświadczenie w adminowaniu : Posiadałem admna na tej sieci serwerów Jak długo gram w CS:GO?: Trudno to określić bo zacząłem grać w CSa w wieku 12 lat i przez ten okres 3 lat miałem wiele przerw ale wyjdzie jakoś 1500h W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Zależy zdarza się że jestem aktywny w godzinach porannych ale najczęściej gram w godzinach popołudniowych jak i wieczornych Link GT: https://www.gametracker.com/player/JKB/137.74.7.15:30050/ https://www.gametracker.com/player/[Ninje] JKB/137.74.7.15:30050/ Znajomość SM: 5 Link do profilu Steam https://steamcommunity.com/profiles/76561198326833137/ Mikrofon: Tak Mutacja głosu: Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak czytałem Edytowane 1 Kwietnia 2021 przez JKBx . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tetsuya Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Nigdy Cię nie widziałem w ct, jesteś jakiś noname jak dla mnie na obecną chwilę. Na nie 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dunk Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2021 (edytowane) Kim ty Jesteś xD? - Nieznany osobnik +/- Aktywność + Mutacja Daj się poznać innym i złóż podanie za 2/3 tygodnie Na NIE Edytowane 2 Kwietnia 2021 przez hvbert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djpikoo Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2021 37 minut temu, hvbert napisał: Kim ty Jesteś xD? No to jest starszy gracz jailbreka na as ale ok Okres próbny +- wiek +SM +jakieś doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczmi Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2021 (edytowane) Tak +Grał za czasów White'a, BeeMaya i o ile się nie mylę to Yamakashiego +SM Starsi gracze na pewno pamiętają go Edytowane 2 Kwietnia 2021 przez Karczmi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiok Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2021 nie -nie znam cie -/+ wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diamont Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2021 można dać szanse +aktywność -kim ty jesteś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefxkacp Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2021 8 godzin temu, Tetsuya napisał: jesteś jakiś noname XD 7 godzin temu, hvbert napisał: Kim ty Jesteś xD? XD Godzinę temu, Diamont napisał: -kim ty jesteś XD na tak +miał kiedyś admina +ogarnia regulamin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adi Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2021 na nie - nie widziałem Cię nawet na serwerze +SM -/+ wiek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 tak po glowie mi chodzi ktos taki jak kgp nie jkb ale cos mi swita wiek zachowanie nie brzmisz na 15 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Okres próbny. Stary gracz wrócił Napisz do mnie podajac swoj SteamID jak i link do konta na forum Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot Aplikant został przyjęty na stanowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi