Gracu Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Nick:Gracu Wiek:15 Dlaczego ja mam otrzymać admina?:ponieważ widzę że dużo osób nadużywa mikrofonu i i prosi o kredyty Doświadczenie w adminowaniu:Mam duże doświaczenie ponieważ byłem adminem na jednej sieci Jak długo gram w CS:GO?: 4lata W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: rano, pod wieczór Link GT: https://www.gametracker.com/player/[vixa] Gracu %3Ax/185.30.124.110:30040/ https://www.gametracker.com/player/Gracu %3Ax/185.30.124.110:30040/ Znajomość SM:4/10 Link do profilu Steam:https://steamcommunity.com/profiles/76561198375631391/ Mikrofon:Tak Mutacja głosu:Tak Czy przeczytałem regulamin Admina? Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kil33r Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2021 +sm +doświadczenie - wiek Na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiu_HACKER Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2021 -wiek -zachowanie NA NIE 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2021 4 minuty temu, wiesiu_HACKER napisał: -zachowanie Jakie zachowanie xDDDDDDDD Na TAK +wiek +aktywność 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczmi Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Nie grasz na serwerze nawet miesiąc, więc w tej sytuacji proponuję okres próbny. +/-aktywność -wiek +mutacja głosu +sm 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terminator Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2021 +sm +gt -praktycznie sie nie odzywasz Na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2021 (edytowane) Na nie - Zachowanie. - Nie używasz komunikatora głosowego pomimo że posiadasz mikrofon. - Jest już bardzo duża liczba adminów. Cytat Dlaczego ja mam otrzymać admina?:ponieważ widzę że dużo osób nadużywa mikrofonu i i prosi o kredyty - "Przekonujący" powód by pozostać administratorem. - Kłamanie w podaniu że masz mutację głosu. Edytowane 1 Kwietnia 2021 przez uSzanowankoo 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diamont Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Na tak +doświadczenie +mutacja 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcuch Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Na tak +/-wiek +sm +aktywność 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixtro0 Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Na tak +/-wiek +sm 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rambo4321 Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Na NIE -wiek -zachowanie na serwerze -dzielenie konta z drugą osobą 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOMINO Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 -mutacja (z tego co słyszałem to jeszcze jej nie masz) -mało się odzywasz -dosyć szybko chcesz mieć admina -wiadomości na steam o treści: Nie wiem jak jest z tym zachowaniem bo ostatnio mało przebywałem na serwerze. Oraz chciałbym się przekonać co do podanej skali SM, którą podałeś (4) 4/10 Umiem posługiwać się większością komend sourcemod wykraczającymi poza sm_admin oraz komendami innych niestandardowych pluginów serwera Niestety Twoje podanie zostało odrzucone. Możesz spróbować ponownie za 7 dni. Aplikacja została odrzucona. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi