Lewy Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Nick: Lewy Wiek: 18+ Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Dziś z okazji tego pięknego święta wlatuje podanko, cechuje mnie zaledwie garstka comsów spokój i opanowanie. Jestem pewien że jako admin spełniałbym swoje obowiązki w 100%. Wesołych Doświadczenie w adminowaniu: admin jb2, opiekun kiedyś tam na innej sieci Jak długo gram w CS:GO?: Kilka lat. W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: zależne od pracy Link GT: https://www.gametracker.com/player/[ORC] Lewy/137.74.7.15:30050/ Znajomość SM: 4/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/Lewy3 Mikrofon: Tak Mutacja głosu: Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator xdar1uNqq Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Moderator Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2021 -commsy +na jb2 sobie radzisz +sm +wiek -+ zachowanie okres próbny 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczmi Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Tak +Wiek +SM +Ogarnięty 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dunk Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2021 NIE -zachowujesz sie jak 12 latek 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebOwieczka Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Dajesz rade na JB2, sprawdzasz skargi i się starasz. Aktywność miałeś zawsze dobrą i administracja Cie lubi. Niestety ludzie znają Cie ze złej strony, dlatego jestem na tak - okres próbny. EDIT Jednak nadal za szybko i za mocno dajesz się ponieść emocjom. Jb2 to dobry start, ale na jb1 jest jeszcze za wcześnie Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikus Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2021 na tak +ogarniety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Br0wn Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2021 na tak ogarnia pomaga poprawił zachowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcuch Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Na tak +wiek +sm +aktywność +/-zachowanie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djpikoo Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Why not Tak Wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Na Tak. Wiek Zmienił zachowanie od czasu admina na JB2, rozpisuje często skargi, jest wyluzowanym adminem, czasem nawet potrafi rozdawać muty ale jest dobry w roli admina na JailBreak #2 Aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monv Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2021 na tak aktywnosc odswiadczenie sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diamont Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2021 tak +wiek +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajek1908 Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2021 NIe - Zachowanie na surfie - Commsy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Forum Tomgra Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Administrator Forum Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Polecam (w szczególności tym piszącym +zachowanie): Spoiler Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceOne Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2021 2 godziny temu, Lewy napisał: cechuje mnie zaledwie garstka comsów spokój i opanowanie. 2 godziny temu, Lewy napisał: spokój i opanowanie. XDDDDDDDDDDDDDD pato zachowanie ciąg dalszy, jak już pisałem wcześniej - "ciesz się że w ogóle masz admina dzięki koleżce który ma majora" na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2021 21 minut temu, NiceOne napisał: XDDDDDDDDDDDDDD pato zachowanie ciąg dalszy, jak już pisałem wcześniej - "ciesz się że w ogóle masz admina dzięki koleżce który ma majora" na nie nie hejtuj potężnego majora co prawda spisujesz się, natomiast mam pewne zastrzeżenia imo jeden admin ci w zupełności wystarcza na nie 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokonek Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2021 34 minuty temu, Tomgra napisał: Polecam (w szczególności tym piszącym +zachowanie): Ukryj zawartość to było dla żartu przecież XD Na tak +ogarnięty +wiek +mutacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ST0LAR Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2021 na tak +wiek +aktywnosc i tak nie dostaniesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiok Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2021 tak +wiek +mutacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixtro0 Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2021 NIE - zachowanie + staż - naduzywanie praw administracji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kil33r Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2021 +wiek +akty Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tetsuya Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2021 1 godzinę temu, Kokonek napisał: to było dla żartu przecież XD Specjalne naduzywanie persmisji admina ;/ -nie ogarniasz bardzo dobrze, zeby na 1 sobie poradzic -temat Twojego zachowania jest ciągle napięty -ostatnio nadany perm z powodem "ch**" wskazuje na Twoją dojrzałość jak na 26 lat, z tego co się nie mylę, to chyba słabe Na nie Lubie Cie, ale sorry za wcześnie jak na 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2021 (edytowane) Na tak( okres probny) +wiek -sm (nie umiesz dac ctbana xD) - zachowanie baw sie Edytowane 1 Kwietnia 2021 przez Siwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek_ Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Na tak +ogarnia +wiek +staż -commsy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JKBx Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2021 na tak -commsy +ogarnia +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi