Nitos Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Nick: Nitos Wiek: 22 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Myślę że jestem dośc dyspozycyjną osobą nie zamykam się gdzieś na graniu tylko w południe tym bardziej z zależności od tego na którą zmianę idę do pracy, minusem jest brak adminów na serwerze w godzinach nocnych byłem już nie raz świadkiem łamania regulaminu, zresztą widać po skargach gdzieś w godzinach nocnych że jest harmider, oczywiście nie mówię że zawsze gram w nocy. Oprócz tego jestem graczem który na serwerach Jb gra od 16 roku życia, mam spore doświadczenie. Jeżeli chodzi o commsy to owszem znalazł się tam 1 który dostałem prawidłowo za podpowiadanie (pierwszy dzień brak znajomości regulaminu) a tego 2 nawet nie wiedziałem że miałem. Staż jest jeszcze troche mały chciałem w sumie poczekać do ponad miesiąca, ale myślę że jestem dość rozpoznawalną osobą na jb. Doświadczenie w adminowaniu: Cs go to około 2 lat, przed erą cs go posiadałem wiele razy admina na cs 1.6 w tym rocznego admina na jb o raz około rok opiekuna serwera na jb. Ostatnim czasem nawet tworzyłem swój serwer, arenek, lecz nie miałem takiej zajawki żeby gdzieś go dokończyć jak i dojścia do jakiejś sieci serwerów, i tym pewnie nauczyłem się trochę edytować serwer po przez Ftp. Jak długo gram w CS:GO?: od początku cs go z przerwą z powodu braku pcta W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: zależy od zmiany jezeli pierwsza zmiana to jestem do spotkania miedzy 14 a 1 jeżeli druga zmiana to między 10-13 i 22-2 Link GT: https://www.gametracker.com/server_info/137.74.7.15:30050/top_players/?query=Nitos Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci) miedzy 6 a 7 / 10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/Nitos98/ Mikrofon: (Tak/Nie) Tak Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet) Tak Czy przeczytałem regulamin Admina? Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djpikoo Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Tak Wiek Aktywność Zachowanie Sm Ogarniasz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczmi Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2021 (edytowane) Nie -nie grasz na serwerze nawet miesiąc i chcesz już mieć admina Edytowane 1 Kwietnia 2021 przez Karczmi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefxkacp Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2021 First Seen: Mar 11, 2021 6:30 PM za krotko grasz na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dunk Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Wole ciebie niż lewego na TAK +aktywny +ogarniety 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikus Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2021 na nie krortko grasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebOwieczka Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Osobiście Cie lubie, ale tak jak wyżej - za krótko grasz. Pograj jeszcze troszkę i na pewno zwiększysz swoje szanse, teraz jeszcze nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tetsuya Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Daj się bardziej poznać graczom, po prostu grasz tu za krótko na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2021 nie za krotko tu jestes +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diamont Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Można dać szanse na tak +wiek +sm +mutacja -krótko grasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sok_Anansowy Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Dał bym szanse, na tak +sm +mutacja +aktywność +ogarniasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JKBx Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2021 na tak +wiek +sm +ogarniasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hobbit Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2021 (edytowane) na tak, okres probny? -zbyt krotko grasz +nie widziałem u ciebie jakichś prowokacji itd +ogarniasz +wiek Edytowane 2 Kwietnia 2021 przez hobbit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiok Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Na nie -zbyt krótko grasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adi Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2021 na tak okres próbny -zbyt krótko grasz +ogarniasz +wiek +sm +mutacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 (edytowane) Dobra próbujemy. Okres próbny Napisz do mnie podajac swoj SteamID jak i link do konta na forum Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot Aplikant został przyjęty na stanowisko. Edytowane 3 Kwietnia 2021 przez SchMidT 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi