SebOwieczka Opublikowano 3 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 Cześć, jestem Sebastian, lat 21 i wracam tu po długiej przerwie! Ostatnim razem grałem tu jakoś w czerwcu tamtego roku ? Mam nadzieję, że ktoś jeszcze mnie pamięta, grałem wcześniej głównie na jb i arenkach jako SebałkePL // Niko Slash ^-^ Jeśli macie jakieś pytania, to śmiało je zadawajcie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dover Opublikowano 3 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joski Opublikowano 3 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 Siemka już się z tobą witałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefisTo Opublikowano 3 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 Witaj ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koncu Opublikowano 3 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikt Opublikowano 3 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 Elo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 3 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 Witaj! Mam nadzieję, że zobaczymy się wiele razy na JB! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 3 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 Witaj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tosiek Opublikowano 3 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mroxer Opublikowano 3 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 Siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esper Opublikowano 3 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 3 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 Sjema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 3 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 Cześć cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Midoriya Opublikowano 3 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 3 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 3 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUMUN_Andrzej Opublikowano 3 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 niestety nie pamietam ale witaj spowrotem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dixit1337 Opublikowano 6 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 Witaj ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 13 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2019 Cześć! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi