Skocz do zawartości

[Przyjęta] Retakes

Udostępnij

naiz

Rekomendowane odpowiedzi

Co do m@ jestem na tak będzie jeden ochotnik to będzie miał na 3 serwerach i xBonio nie będzie już narzekał że nie ma ochotników na majorka :pepeLaugh: Ale jeżeli chodzi o adminów to nie zbyt ponieważ nie każdy admin będzie miał czas żeby pograć na danym serwerze oraz będzie za dużo administracji.

• Lubię to! 1

4 minuty temu, Kil33r napisał:

skoro nie ma majora na żadnym serwerze to myślisz że ktoś da radę 3 ogarnąć? Bez sensu Na nie. A co do adminów dobry pomysł tylko ciężko by było z aktywnością na każdym serwerze.

Dlaczego myślisz ze ogarnąć 3serwery rt jest trudne 

To nie jest to samo co jb czy dr

A co do propozycji na tak  

• Administrator Forum

X_D

Na tych trzech serwerach jest Dokładnie trzech adminów (na #2 nie ma ani jednego). Czego tu nie ogarniać? Serwery są identyczne, przypominam, że major jest od zarządzania adminami i przyjmowania propek po kontakcie z boniem. Jakakolwiek zmiana, wprowadzona na jednym z serwerów skutkuje wprowadzeniem zmian na pozostałych, więc nie wiem e czym problem.

Dla przypomnienia, RT#2 nie ma ani jednego admina, przykro mi gracze RT#2.

Jeden major, admin na trzech serwach - ma to sens, pytanie czy bonio uważa podobnie.

Na tak (choć jakie to ma znaczenie w takiej kwestii)

Najpierw zapytajmy się adminów co do tej propozycji..

Moim zdaniem jest to nie potrzebne, teraz admin by miał uprawnienia na 3 serwerach z tego co zrozumiałem..
To jest dla kogoś o wiele większe wysilenie się, bo będzie musiał być na wszystkich 3 serwerach codziennie - dodatkowo będzie otrzymywać powiadomienia od bota ze wszystkich serwerów na raz.
Jakby któryś z adminów chciał zostać adminem na kolejnych serwerach RT to by napisał podanie, jednak z jakiegoś chyba powodu wolą mieć admina na jednym serwerze. Oczywiście wiąże się to z kolejnymi godzinami na kolejnych to serwerach, przez co zamiast zyskać to możemy stracić adminów [nadmiar pracy].

Co do majora, to jeszcze można się zgodzić, jednak na serwer powinien przypadać jeden major admin, gdyż również będzie on musiał rozkładać swoją aktywność i pracę aż na trzy serwery. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności