witrol_orginal Opublikowano 2 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 Kupiłem lisza super premium i nie dostałem go czemu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 2 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 Wypełnij ten wzór, pisałem ci o tym. Jak tego nie zrobisz prawdopodobnie nie uzyskasz odpowiedzi. Nick: (Nick na jaki została nabyta usługa) Usługa: (premium/vip i tak dalej) Data nabycia: (jeśli adekwatne) Serwer: (na którym serwerze występują problemy) Opis problemu: (napisz co jest nie tak) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witrol_orginal Opublikowano 2 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 Nick: witrol_orginal Usługa: premium Data nabycia: 02.03.2019 Serwer: [DeathRun][v1][Klasy] Opis problemu: Nie dostałem klasy Lisz Super Premium 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 3 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 Kupowałeś sms czy przelewem. a) Jeśli sms, to w grze czy przez strone www? b). Jeśli przelewem, to czy wpisałeś kod zwrotny z e-maila? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witrol_orginal Opublikowano 4 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 Kupowałem sms w grze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 W takim razie poproszę na pw kod zwrotny i ewentualnie nick wraz z hasłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witrol_orginal Opublikowano 4 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 Troche głupia sytuacja ale usunołem sms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4RLING Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 @witrol_orginalv1 i v2 cs 1.6 nie działa komenda /sklepsms jest bug Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 W takim razie podaj mi nick, jakiś miałeś przy próbie wpisania kodu zwrotnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witrol_orginal Opublikowano 4 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 35 minut temu, xBonio napisał: W takim razie podaj mi nick, jakiś miałeś przy próbie wpisania kodu zwrotnego. witrol_orginal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 Niestety nie mam takiego nicku w wypełnionych kodach zwrotnych lub nawet w próbach wypełniania. 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witrol_orginal Opublikowano 5 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 W dniu 4.03.2019 o 19:25, xBonio napisał: Szkoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 5 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi