dunk Opublikowano 24 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 Cześć chciałbym się z wami pozenac na jakiś czas wrócę najpewniej w maju bądź czerwcu chciałbym tutaj uwzględnić kilka osób które mi zapadły w pamięci. O których zapomniałem to bardzo przepraszam. @ TetsuyaPomagales mi czy to w rozpoznaniu skargi lub po prostu fajnie się z Tobą pisało. Mega giga ziom @ rastafari tak samo mi pomagałeś ps. Nie bierz tego tak do siebie Ale trochę powinieneś być ładniejszy na tym jb xd @ malcuchgratuluje ci m@, Ty tak samo mi pomagałeś czy to miłym i słowami itp. Chociaż że nie mieliśmy czasu żeby pogadać @ SchMidT za to że mi dałeś szansę i byłeś wyrozumiały wobec mnie I tutaj nie będę dalej się rozpisywał bo pisze na telefonie Ale chciałbym pozdrowić też: @ Mikus @ Diamont @ SebOwieczka @ monv @ Karczmi @ Lewy @ chakra @ Drix @ Domcia @ Nastkaa i wielu innych jak o kimś zapomniałem to sory. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diamont Opublikowano 24 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 pa milo bylo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczmi Opublikowano 24 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 Będę tęsknił, mam nadzieję że zobaczymy się znowu za jakiś czas cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebOwieczka Opublikowano 24 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 żegnaj : / Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terminator Opublikowano 24 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 Nara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcuch Opublikowano 24 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 Do zobaczenia Mam nadzieje że się jeszcze zobaczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 24 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 pa pa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domcia Opublikowano 24 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosin Opublikowano 24 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bincior Opublikowano 24 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 elo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 24 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 W końcu. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikus Opublikowano 24 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Br0wn Opublikowano 24 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 Naura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killerek Opublikowano 24 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 nara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixtro0 Opublikowano 24 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 pa.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monv Opublikowano 24 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 papa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ST0LAR Opublikowano 24 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 ok czesc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 24 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 Nie poznaliśmy się ale jesteś moim bratem :DDDD Żegnaj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 24 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 zegnaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi